Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@antimülakat Gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
-
@tylerdurden hocam bu konuyla ilgili özel olarak ilgilenemedim maalesef. Süreci de çok iyi takip edemedim kaldı ki bakanlıkların birleşimi sonrası yapılan bu ilk alımda durumları kestirmekte kolay görünmüyor maalesef.
-
@antimülakat Tesekkürler.Umarim en kisa zamanda açıklanir.
-
Bilgi alabilen oldu mu açıklama tarihleriyle ilgili
-
Dış ticaret ,gümrük ve iç ticaret sınavlarını bir bütün olarak düşünürsek toplamda yaklaşık 400 kişinin sınavı okunacak. Sınavların bu hafta ayın 1 inden itibaren okunacağını varsayarsak kurum günde 30 kişinin kağıtlarını okusa yaklaşık 15 gün içinde tüm kağıtları okuyabilir.Yani tahmin ve varsayımlara dayalı olarak ayın 15 i gibi sonuçların açıklanacağını düşünüyorum.
-
@06kaya06
sabah aradım da açan personel şu an okunuyor sınavlarınız tam bilmiyorum ne zaman açıklanır dedi. personel birimine bağlayım daha net bilgi alırsınız dedi de bağlanamadım sonra açmadı orası. mesai bitimine doğruydu gerçi.
ticaret bakanlığının personelleri, tavırları, ilgileri, süreci yönetişleri gerçekten hoşuma gitti benim.
mülakata kalabilirsem çok sevineceğim kurumlardan biri olur gerçekten. -
@duha eğer şuan okunuyorsa yukarıda ki tahmine göre süreç işleyecek,yani ayın 10-15 i gibi sonuçlar açıklanır.
-
@06kaya06
ben de çok uzamayacağını düşünüyorum. önceki sınavın üstünden çok zaman geçti ama onda da çok bekletilmemiş. -
@duha hocam beklentilerinizi ve ümitlerinizi kırmak istemem ama bakanlık gündeminde şu an 1 aydır beklenen yükselme mülakat sonuçları var. Yaklaşık 2 bin personel 5 katı ile girdikleri mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Hal böyle olunca sizlere tavsiyem sayım işlemini bu sonuçların açıklanmasının ardından başlatmanız...
-
@antimülakat
estağfurullah hocam bizimki tahmin sadece genel gidişata göre.
kurumiçinde yaşananlardan haberimiz olmadığı için bağımsız yorum yapıyoruz mecburen.
bizim sınavları okul mu okuyor kurum mu bilmiyorum. bahsettiğiniz süreç bizi de etkiler mi açısından yani.
bilgiler için teşekkürler hocam. beklentilerimizi daha gerçekçi şekilde revize edelim inşallah bu durum bizim sınavları etkilemez ya da en az gecikme ile etkiler. -
@duha ben en cok neye göre puanlama yapacaklar onu merak ediyorum. Belli kaynaklar mi baz alinacak yoksa genel cevaplamalar puan alacak mi?
-
@tylerdurden
onu ancak açıklanınca öğrenebileceğiz gibi duruyor hocam
yukarıda paylaşmıştım önceki alım linkini. kimileri çok iyi geçti deyip kalamamış mülakata kimileri ise ümitsizken kalmış.
tabi önceki alımın üstünden çok zaman geçti. nasıl bir süreç olacak yaşayarak öğreneceğiz malesef. inşallah hak edenlerin sevindiği bir süreç olur. -
@duha insallah hocam. Halil seyidoglunun kitabini kurcalarken bretton woods denk geldi de eger onu cevap aldilarsa simdiden mukakata kalanlara basarilar Gözüm korktu açıkçası...
-
@tylerdurden hayatini heterodoks iktisata adamis birisi olarak soyluyorum, o soruya 30 sayfa da yazilabilirdi. bir noktadan sonra yazmayi biraktim. cevabi oldukca dar alacaklarini dusunuyorum
-
@justinterrogate Hocam 30 sayfa yazabiliyorsaniz ne mutlu size. Masallah . Umarim kazanirsiniz sinavi.
-
@tylerdurden alanim oldugu icin oyle. soru cok genisti anlaminda soyledim. o kadar uzun cevap istemeyeceklerdir iciniz rahat olsun gozunuz korkmasin demeye calistim.
-
@justinterrogate Tesekkurler hocam. Merakla bekliyoruz sonuclari
-
@antimülakat sayın hocam şöyle bir durum söz konusu olabilir mi,yükselme sınavlarında süreci pgm yürütüyorken bizim klasik sınavlarda süreci teftiş başkanlığı yürütüyor sanki.Ben en azından yazılı sınav sonuçlarının teftiş ekibi tarafından diğer süreçten bağımsız bir şekilde açıklanacağını düşünüyorum.Benim izlenimime göre personel alımlarını tek birim değil de her birim kendi yürütüyor.Örneğin denetmen alınacaksa denetmenler birimi süreci yürütüyor müfettiş alınacaksa teftiş başkanlığı süreci yürütüyor.Bu yüzden bizim sınavların görevde yükselme sonuçlarından bağımsız işleyeceğini düşünüyorum.(Bunlar tamamen benim tahminim belki hiç alakası da olmayabilir)
-
Ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?
-
Malesef bir bilgi yok, sadece tahminlere dayalı olarak bu cuma veya haftaya açıklanacağını düşünüyorum.