Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@justinterrogate birde bişey soracağım hocam. Bu oturumlar nasıl yapıldı cumartesi ve pazar hangi dersler yapıldı ??
-
@ahmet03 cmt 10.30-13 maliye-ekonomi, 14.30-17 ozel hukuk, pazar 10.30-13 kamu hukuku, 14.30 17.30 muhasebe seklindeydi ancak sonradan muhasebe 30dk daha uzatildi ama sorulara ozgu muydu sonraki sinavlarda oyle mi olur bilemem giris belgesinde belirtilir zaten
-
@justinterrogate hocam kalem silgi falan siz mi götürdünüz yoksa veriyorlar mı orada ?
-
@blcmert orada veriliyor. tukenmez kalem ile dikdortgen uzun kareli bir sayfaya yaziliyor ancak kagit kaymasi veya tukenmez kalemde herhangi bir problem yasamadim kullanimlari baya akiciydi bilginiz olsun dedim
-
@justinterrogate
tükenmez de riskliymiş iyi düşünüp yazmak lazım o halde. -
@duha yaninda bir de a4 oluyor o tip bi planlama icin yardimci olunmasi amacli ancak tukenmezle yazilip karalama yapildiginda bi sey denecegini sanmiyorum herkes yapmistir illa ki. bu sistem universitede hukuk sinavlarinda da kullaniliyordu guvenlik acisindan. sinav oncesi teftis bolumunden bulunan gorevliler oldukca iyi niyetli esnek kisilerdi bu tip basit detaylara takilincagini sanmiyorum o nedenle
-
Arkadaşlar bu sınava sokağa çıkma yasağı varken girmistiniz galiba, herhangi bi sıkıntı oluyo mu? Sınav giriş belgesi göstermek yeterli mi yoksa izin vs bi şeyle ugraşmak gerekiyor mu?
-
@elendi̇ni̇z daha oncesinde yazmistim, mailde sinav gunleri muaf oldugunuz bilgisi ankara valiligine vs bildirildi yaziyor zaten. kimlik ve sinav giris belgesi yaninizda oldugu surece sorun olmaz. ote yandan, acik olmak gerekirse zaten kimsenin sordugu da yok ankarada sokakta gayet bircok insan oluyor isi geregi.
-
@justinterrogate teşekkürler
-
@justinterrogate teşekkür ederim hocam
-
Sınavın yapıldığı yere yakın kalınacak uygun yer biliyor musunuz ?
-
@blcmert baskent ogretmenevi hacıbayram mı sizin hocam
-
@hpolitics ilanda gazi teknik ve mesleki Anadolu lisesi yazıyor ama bilemedim
-
@blcmert hocam haritadan bakın da baskent ogretmen evine yakın olabilir belki
-
tüm sınavlar birlikte mi açıklanır ?
-
hafta sonundaki sınava katılım yüksek olacak galiba çünkü cuma günü için tren bileti hiç kalmamış
-
@blcmert Bu haftaya özgü değil bu durum, her cuma biletler satışa çıktıktan 5 dakika sonra tükenmiş oluyor
Giriş belgeleri geldi mi arkadaşlar? -
@blcmert
hızlı tren biletleri özellikle haftasonları için hızlı tükeniyor zaten hocam.
bakalım nasıl olacak katılım. -
Sınav giriş belgesi bana geldi. Başka illerden gelecek arkadaşlar kalacak yer için hızlı olsunlar. Başkent öğretmenevi ile az önce konuştum onların boş yeri kalmamış. Ben okula yakın butik otel buldum. Fiyatı gecelik 130 TL
-
Özellikle il dışından gelecek arkadaşlar için okul merkezi bir yerde kızılay tarafında kalacak yer ayarlarsanız rahatlıkla 10-15 dk ye sınavın yapıldığı yerde olursunuz.Ekonomik durumunuz iyi değilse sırf okulun hemen yanında diye gecelik 130-150 lira vermeyin.