TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    141
    620
    102805
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kalemcanavarı Sayıştay Denetçileri Yasaklı @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru adaletli olanda bu bence

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • G
        guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @kalemcanavarı Son düzenleyen:

@kalemcanavarı, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@guymağduru adaletli olanda bu bence

Kesinlikle hatta keşke 2 kat mülakat olsa , adaleti bir tık daha artirsa

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          asımus @kalemcanavarı Son düzenleyen:

@kalemcanavarı hocam bana mı dediniz bilmiyorum ama açıklama yapma gereği hissettim. Benim ilanı değiştirme gibi bir çabam yok ben her türlü basvururum gelirse gelir gelmezse de nasip. Zaten ilan belirsiz bir de ihtimalleri dusununce cok kişinin hakkı yenecek arkadaşın da dediği gibi şehir dışında olan birisi her hafta sonu gelebilecek mi su dönemde mesela ki cok gördük başvurup gitmeyenleri o şekilde nicelerinin hakkı yendi. Ha size de hak veriyorum zaten ben de ilk 100 de olsaydım sevinirdim ne güzel tek ilanda 3 tane hakkım olacak der hepsine başvururdum denerdim o konuda bi şey demiyorum ama adaletli olan bu değil sanki arkadasın da dediği gibi 600 kişilik bir sıralama yapılsa ya da 2 tanesine başvuru hakkı olsa daha çok kişi nasiplenir hoş olabilir. Kurumu aradım bilgi almak için yetkili kişiler esnek çalışma saatlerinden dolayı kurumda yokmuş. Hayırlısı olsun hepimiz için.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
          • A
            asımus Son düzenleyen:

Kurumla konustum arkadaslar. Hepsine başvuru yapılabilirmiş. Herhangi bir kısıtlama olmayacakmıs.
            Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı adı altında birleştiği için kurum içinde başkanlıklar oluşmuş.
            Dış ticaret başkanlıgına başvuran, Ticaret bakanlıgı
            Gümrük başkanlıgına başvuran, Gümrük bakanlıgı
            İç ticaret baskanlıgına da basvuran da Ekonomi bakanlıgında calısıyormus gibi olacakmıs. Başkanlıkların ayrımı bu sekildeymiş.

S H scofieldmustafa 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • S
              selimali Yasaklı @asımus Son düzenleyen:

@asımus Teşekkürler hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • H
                Hunter28 Yasaklı @asımus Son düzenleyen:

@asımus hocam şimdi puan durumu ne olur, tahmini sıralama olarak 400lere gelme ihtimali olur mu ?

A scofieldmustafa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • scofieldmustafa
                  scofieldmustafa @asımus Son düzenleyen:

@asımus sinavlari 2 haftada bir yapılacak. 90 üstü arkadaşların bunu göz önünde bulundurması gerekir. Ankara dışında olupta 2 haftada bir yolculuk cekemeyecek arkadaşların sırf başvuru yapabiliyor diye hepsine başvuru yapmaması herkes için mantıklı olacaktır.

Herkes nerde?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                  • A
                    asımus @Hunter28 Son düzenleyen:

@hunter28 hocam valla ben cok anlamıyorum bu işlerden ama zor bence. yine de basvurun internet üzerinden zaten

• scofieldmustafa
                      scofieldmustafa @Hunter28 Son düzenleyen:

@hunter28 puanınız kaç?

Herkes nerde?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        mantıkuttayyr Son düzenleyen:

Arkadaş mesleklerin içeriğine dair hiçbir doyurucu bilgi yok. Tercihiniyap saolsun elinden geldiğince yazıyor lakin aylıklar ve diğer özlükler eksik kalıyor bazen. Ayrıca işin niteligi, kariyer fırsatlari sanki önemsiz görülüyor. Sorum şu; nerede müfettislik? Hmb, ticaret, vd. Bakanlıklar mi Kamu iktisadi teşekkülleri, belediyeler, Bio'lar, vergi müfettişliği mi...??? Yoksa müfettislik dediğin kamu kurum ve kuruluşlarin iş ve işlemlerini denetleyenlerdir bu nedenle her yerde aynı terane, maaşlarda aynidir. Kariyer seçenekleri de çok yoktur mu demeliyiz?

• H
                          Hunter28 Yasaklı @scofieldmustafa Son düzenleyen:

@scofieldmustafa 88.5

scofieldmustafa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • scofieldmustafa
                            scofieldmustafa @Hunter28 Son düzenleyen:

@hunter28 o civarlara kadar düşer muhtemelen hocam 300 kişi

Herkes nerde?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              Aslan Reyiz Son düzenleyen:

İst müfettiş yrd p48 den yds siz test sınavı 120.aday 87.79 da kapatmıştı.Bu sınav klasik yine yds yok ve p48 den bakalım ilk 100-200 ve 300.aday kaçla kapatacak.

I scofieldmustafa M 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • I
                                IS-LM @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz 300.aday kac olur tahmin var mi tek puan turunden dolayi duser mi acaba yine

• B
                                  Blueberry Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: Blueberry

@Aslan-Reyiz Tek puan türü olması taban puanı 85-87 aralığına düşürebilir.

• scofieldmustafa
                                    scofieldmustafa @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz bu durum baya ümit verici. Tek puan türü olması nedeniyle 300 kişilik için 85 e yol gözüküyor gibi. Ama bu sene hiçbir şey normal ilerlemiyor. Hadi hayırlısı.

Herkes nerde?

• A
                                      Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@IS-LM normal şartlarda 300 kişide 85 e kadar düşebilir.Ama belediye teftişle bakanlık teftiş ayrımı nedeniyle 87-88 de de kalabilir.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • M
                                        Marsiyal @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz İnternet başvurusu olmasaydı 87 lere kesin inerdi bence ama şimdi önüne gelen başvurur gibi geliyor bana 88 le beklemedeyim bakalım hayırlısı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • H
                                          Hunter28 Yasaklı @scofieldmustafa Son düzenleyen:

@scofieldmustafa bekliyoruz hocam bari bu ilan yüzümüzü güldürsün .

• onuktekin
                                            onuktekin @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz İstanbul faktörü de var.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 3 / 31
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti