Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir.
-
-
-
-
Uygunsuz üslup sebebiyle silinmiştir
-
-
silinmiştir
-
-
@hasbayburtlu 7/7 hepsi mi torpil ? belki başka şeylerde de sıkıntı vardır.
-
Torpil vardır yoktur ayrı mesele de ben kazanamadıysam torpil vardır kazansaydım burası adam kayırmayan liyakate önem veren bir kurumdur şeklindeki mantık çok egoist ve yanlış bir mantık.
-
@mantıkuttayyr Bakın güzel sordunuz güzel cevap vereceğim. O aşamaya kadar gelmiş bütün adaylar gerek yabancı dilde gerek alan bilgisinde son derece yetkin insanlar. Kalifiye olmasalar zaten o mülakat aşamasına gelemezlerdi. Ancak mülakat aşamasında ne kazanan çok başarılı olduğu için kazanıyor ne de kaybeden çok başarısız olduğu için kaybediyor. Ben burada mülakattan elenenler çok başarılıdır torpil yüzünden elenmişlerdir, mülakatı kazananlar başarısızdır torpil yüzünden kazanmışlardır gibi bir cümle kurmadım. Mülakat aşamasında süreçler adaydan bağımsız ilerliyor.
-
Sınava hazırlanacak arkadaşların her yorumu dikkate almamasını tavsiye ederim çünkü sınava hazırlanma sürecinde kişiyi olumsuz etkileyip karamsarlığa sürükleyebiliyor.Klasik sınav,öngörüşme,mülakat hepsi sürecin bir bütününü oluşturuyor.Her insan emeğinin karşılığını en iyi şekilde almayı arzu eder ve kurumun hakkınızı size en iyi şekilde sunacağına emin olabilirsiniz.İleride hazırlanacak arkadaşlara da şimdiden başarılar.
-
ben bu kurumun yazılı sınavında elenen bir aday olarak mülakata kalan herkesin hakkıyla mülakata kaldığını düşünüyorum. Şimdiye kadar girdiğim bir çok sınavdan çok daha zordu ve üstüne +70 yds şartı var. Yani mülakat aşamasına kadar gelmiş bir aday zaten başarılıdır. Kimse aksini söyleyemez bu yüzden size de kimsenin bu minvalde bir şey söylemeye hakkı yok.
insanları zan altında bırakmaya hakkınız yok. İnsanların sevinçlerini kursaklarında bırakmasanız daha iyi olur. Tabiki isyan edebilir üzülebilirsiniz sonuna kadar da haklısınız ama bırakalım da kazananlar da kazandıkları için suçlanmasınlar.düzenlenmiştir
-
Ekeblad forumdan ayrılıyor ve üzerine yazdığı son iletiler bir eleştiri olmasına rağmen siliniyor. Neye dayanarak silindi bu iletiler?
-
@mutlakbutlan kendisi istemiş olabilir hocam tahmin tabi bu
-
Aynı yazar 2 senedir hiçbir elle tutulur dayanağı olmadan aynı kurum sınavı hakkında aynı yakışıksız ve asılsız iddiaları atıyor; kazanan herkesi ve kurumu töhmet altında bırakıyor. Daha sonra sınav ile ilgisi olmayan kişiler gelip tüm sürece olan sitemlerini bu başlık altında ediyor.
Yazarın hesabı dün kendi isteği ile kapatıldı, ortaya elle tutulur dayanağı olmayan mülakat sorusu iddiası attı ve gitti.
Tüm bunlar sebebiyle dayanaksız, kazanan kişileri ve kurumu töhmet altında bırakan gereksiz iletileri sildim.
Ricam, bir kişinin attığı dayanıksız ve asılsız iddiaların üzerine gerçekleşen tartışmanın sürdürülmemesi. Herkese iyi çalışmalar.
-
@genclerbirlikli Tamam tavrınız buysa moderatörler olarak sizlere saygı duyuyorum. Fakat bu forumda benim de eleştirdiğim ve mülakat sorularını beğenmediğim kurumlar oldu ve bunları tek tek dile getirdim. Keşke zamanında onları da silseydiniz ve biz de tavrınızın sadece kendi kurumunuzu korumak değil de tarafsız bir şekilde "boş karalamalara" karşı olduğunuzu anlayabilseydik.
Dipnot: Benim hakkımda düşüncelerinizi de engellemek için sınava girmediğimi belirtmek isterim.
Ayrıca sizden ricam bu iletim de dâhil geçmişteki tüm iletilerimi silmenizdir. Teşekkürler
-
-
Yılların verdiği yorgunluk, maruz kaldığımız haksızlıklar haliyle bazen sınırlarımızı aşmamıza kalp kırmamıza zaman zaman bizim de haksızlık etmemize sebep oluyor. Benim şahıslarla başarılarıyla emekleriyle hiçbir sıkıntım yok. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin hayırlı rızıklar nasip etsin. İş güç sahibi olanların da işini gücünü hayırlı kılsın inşallah. Helal ekmekler yesinler inşallah. Bireysel olarak kimseye saygısızlık etmek emeğini yok saymak istemedim. Ama içinde bulunduğumuz durum itibariyle de bu noktaya geldik. Kalp kırmaktansa susmak en iyisi artık. Böyle bir tartışmayı ateşlediğim için forum ahalisinden özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Forum yönetiminden de ricam rahatsız edici iletilerimin silinmesi veya düzenlenmesidir.
-
Uzun süredir bu platformu takip ediyorum. Üye olup düşüncelerimi aktarmak istedim. Bende asil olarak kazandım. Referansım yoktu. Kurulun 7 8 gün gibi sürede yazılı sınav sonuçlarını açıkladığını, 4 gün içinde mülakatları yaptığını ve 13 14 gün gibi sürede mülakat sonuçlarını açıklayarak alım sürecini en iyi şekilde yönettiğini düşünüyorum. Referansım yoktu, iyi bir mülakat geçirdim, sorulara en iyi şekilde cevaplar vermeye çalıştım ve sonucunda asil olarak kazandım. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Yanıltıcı beyanlar hakkıyla kazanan kişilerin başarılarını ve kurumu zan altında bırakıyor. Bundan sonra açılacak olan sınavlara girmek isteyen arkadaşlara bu dayanaksız ve asılsız beyanlara inanmamalarını ve kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini tavsiye ediyorum. Herkese iyi çalışmalar.