Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@ekeblad sızın oldu mu hocam?
-
@bozkırlı başka herhangi yerlere geçişle ilgili sıcak bakmadıklarını söylediler hocam
-
@filyasyoncu Hmuyla alakalı hiçbirşey söylemediler yani :/. Anladım hocam. Tekrar hayırlı olsun. Teşekkürler
-
Silinmiştir
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Adalet bakanlığı kontrolörlük, Kamu ihale kurumu, BTK vb. mülakat ya da sınavlardan Düşünmediğiniz kadrolardan bir an evvel feragat ederseniz makbule geçer. Şimdiden teşekkürler ihmal etmeyelim.
-
@ekeblad Neydi sordukları o şey hocam mahsuru yoksa
-
@ekeblad ne sormuslardı ki size
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim, varsa kamu ihale kurumu, adalet bakanlığı stajyer kontrolör gibi henüz mülakat sonucu açıklanmayan kadrolardan feragatlerini yapmalarını rica ediyoruz.
-
Benim oldu, referansım yoktu.
-
Herkes bu süreçlere emek veriyor. Sırf bu nedenden bile insanları töhmet altında bırakmamak gerek. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hayırlı olsun.
-
@ekeblad mülakat sonucunda isimlerini görmeyen arkadaşların psikolojisini anlayabiliyorum ama üzüntülerini birilerini karalayarak,kurumu zan altında bırakarak çıkarmalarını doğru bulmuyorum. Sizin isminiz listede olsaydı yine aynı düşüncede olur muydunuz? Eminim olmazdınız.Bu durumda kazanan arkadaşların liyakatini sizin durumunuza göre mi sorgulamamız gerekiyor.
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir.
-
Silinmiştir
-
@hasbayburtlu ağzına sağlık
-
Silinmiştir
-
Duyarma kasmaya gerek yok hemen hocam kaçıncı mülakatı biliyormusun ? Arkadaş geçen yıl yine burdan elendi yanlış hatırlamıyorsam bırak sevincini de üzüntüsünü de herkes yaşasın zaten yarası olmayan görmez bile bunu
-
@ekeblad siz göğsünüzü gere gere halkımla kazandım diyebiliyorsunuz ama kazanan arkadaşlar aynı şeyi söylediğinde o kurum liyakatle almıyor ben inanmıyorum diyorsunuz.Kendi kendinizle çelişiyorsunuz.Ben burada kimsenin avukatlığını yapmıyorum,yanlış gördüğüm bir durumu dile getiriyorum. Üslubunuza dikkat edin.
-
üslubu sizden öğrenecek değilim .
-
@ekeblad benden öğreneceğinizi dair bir yorumum olmadı zaten ama görüyorum ki öğrenseniz sizin için iyi olur.
-
@kralex kazanan ya bana yazmayın lütfen .Muhatabım değilsiniz .Bu forumdan da çıkıyorum .Ama şunu söyleyim umarm siz de benim gibilerin yaşadığını iş hayatında yasarsiniz ve birilerı size de o zaman liyalan liyakat der ! Lütfen cevap yazmayın .