KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ferhats inşallah kısa zamanda sonuçlanır o halde
-
@merveogutcu güvenlik soruşturması olayından dolayı süreç uzuyordu artık o kadar uzun olacağını zannetmem dernekler denetçiliği örneği mevcut önümüzde
-
@don-pablo hocam bildiğim kadarıyla dernekler önceki senelerde de erken açıklanıyordu.
-
@don-pablo dernekler için yönetmelikte en geç 30 gün içinde açıklanır ibaresi var.
-
ısparta uzman yardımcılığı için sınava katılmayacak var mı arkadaşlar, katılmayacak olan varsa feragat dilekçesi yazabilir mi lütfen. az farkla kaçırdım listeyi.
NOT 2: Haklarından feragat etmek isteyen adayların, imzalı feragat dilekçelerini en geç 11.01.2021 tarihi mesai bitimine kadar insankaynaklari@kosgeb.gov.tr adresine göndermeleri önemle rica olunur.
katılmayacağı kesin olup, feragat dilekçesi yazana teşekkür ederim.
-
Kosgeb için önceki yıllarda forumdaki yazışmalardan anladığım kadarıyla mülakata girmeye hak kazananların kesinleşen listeleri ardından mülakatlar 2-3 hafta sonra gerçekleşmeye başlıyor. bizim listeler feragat süreleri sonu 11'i olduğundan 11'i akşamı ya da 12'si gün içinde açıklanacak. 120 kişi gibi az olmamız ve mülakat olması hasebiyle muhtemelen pandemi kısıtlama şartlarından etkilenmeden aynı şekilde önceki süreçlerdeki gibi erken yapılacaktır. ama gerçekten sonraki aşamada mülakat sonuçlarını ise 6 ay beklemiş insanlar.
bu aralar başka işi ya da mülakatı olmayanlar; takımları ütülemeye, sakalları sinek kaydıya alıştırmaya başlalayım.
-
@düdüklütencere2 hocam güvenlik soruşturması kalktigi için daha kısa sürede açıklanır eskisi gibi olmaz diyorlar
-
@merveogutcu
ne güzel haber
şahsen bu olumlu sonuçlanırsa başka hiçbir sınavla mülakatla uğraşmaz kitaplarımı da bağışlar bu defteri kapatırım diyordum ta ki 6 ayı görene kadar. eskisine göre daha kısa sürecek olma ihtimalini duymak bile güzel olumlu da olumsuz da sonuçlanacak olsa. -
@düdüklütencere2 bende sizin gibi düşünüyorum hocam beni tatmin edecek bir meslek. Umarım 1 2 ay gibi kısa bir surede açıklanır
-
Arkadaşlar mülakata 1. Olarak girmek ve mülakat için girilen ilde yaşıyor olmak avantaj sağlar mı? Referans çok etkili mi?
-
@seadorf
valla samimiyetime ne kadar güvenirsiniz bilmem ama bende şu an için referans falan yok.puanın da çok etkili olacağını sanmıyorum, zaten minimum puan dahi kendini ıspat etmiş puanlar.
kurum kalıcılığı önemsiyor ama kalıcılığa işaret eden tesirlerden çok küçük bir detay o ilde yaşıyor olmak, yani sırf bu yüzden kimsenin tercih edilir olacağını sanmıyorum. geçmiş yıllarda bunun çok önemli olacağını düşünüp farklı ikametgahlar verenler ya da son anda ikametgah değiştirip gösterdiği ikametgahtan farklı yerlerde yaşayanlar nedeniyle süreç uzamış olduğunu da gördüm önceki yıllardaki yazışmalardan, halbuki kalıcılığa işaret eden asıl büyük etkenler çok daha farklı şeyler, bunun da kafaya takılmasının yersiz olduğunu düşünüyorum.
-
@düdüklütencere2 arkadaşlar bu kadro için gelecek sene için puanım olsun istiyorum 90 üstü alanların sıralamaları kaçtı acaba.
-
@düdüklütencere2 yanıtınız için teşekkürler
-
@blackbird
yıldan yıla değişiklik gösterir puanlar sıralama bazında düşünürseniz.
kafan rahat olsun istiyorsan ilk 100'den çok uzaklaşmamaya çalış. -
Dernek denetçiliği gibi başka yerleri kazanan ve KOSGEB e gitmeyecek arkadaşlar feragat konusunda hassasiyet gösterirlerse sınır da kalan arkadaşlar için bı şans doğar, iyi forumlar.
-
Geçen yılki alımda geçici liste ile kesin liste arası 18 gün, kesin liste açıklandıktan 2 ay sonra Mülakat yapılmış, ondan sonra muhtemelen güvenlik soruşturması için uzuun bir zaman beklenilmiş, ve süreç geçici mülakat listesi açıklanmasından itibaren toplamda 8-9 ayı bulmuş, güvenlik soruşturması kaldırıldığına göre bu alımda sürecin en azından 4 ay kadar kısalabileceğini öngörebiliriz, yani umarım
-
@bulut25
evet 2019'da 1 temmuz'da açıklanmış, 19 temmuz'da kesin liste açıklanmış, ilk mülakat 12 eylül olmuş sanırım.
2017 ya da yine başka bir geçmiş yıl için baktığımda daha kısa idi kesin liste ile mülakat arası haftalar düzeyinde.
bakalım bize ne çıkcak -
@düdüklütencere2 en kısası olur umarım, diğer sınavlarda araya girmeden çorba olur yoksa, beklemekten bunaldık birde
-
@bulut25
inşallah sevgili zonguldak rakibim -
Herhangi bir gelişme haberi olan var mı ? feragat süreleri gün itibariyle bitti, mülakat tarihleri kesin listelerin açıklanması ile birlikte belirlenecekti, muhtemelen yarın olacaktır diye umut ediyorum ama bunun dışında ekstra bir haberi olan var mı ?