KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kazanan dostlara hayırlı olsun
-
@locke nereden baktınız sitede yok
-
-
Kazananlara hayırlı olsun. Burayı kazanıp da Tokat Duy mülakatına girecek olan var mıydı.
-
Batman için kazanmış arkadaşımız feragat düşünüyor mu?
-
Mersin için kazanan arkadaşlardan feragat etmeyi düşünen var mı acaba ?
-
Sozlu puanlariniz kac acaba arkadaslar?
-
ıspartayı kazanan arkadaş eğer buraya bakıyorsa beklediği başka bir kurum sınavı var mı ? ya da mülakat sonucu
-
Hayirli olsun arkadaslar, beklediginiz mulakat kurum sinavi varsa birbirimize destek olmak icin girmeyecekseniz eger feragat edebilir misiniz?
-
3600 göstergesi var burayı kazanıp da duya ya da guya gideceklerini düşünmüyorum. Birde kazanan arkadaşlar duy veya guy için hangi illerden gideceklerini söylerlerse memnun oluruz. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun Kazanan arkadaşlar için.
-
Kazanıp hmuya girmeyecek var mı? Yine girerler bence de ben sorayım
-
Düzce için 1.yedeğim. Kazanan arkadaş feragat etmeyi düşünüyor mu?
-
Yine gasp edilen haklar, yapilan haksizliklar . Bir seylerin el altindan yurutuldugu yetmiyor gibi liste dahi aciklanmiyor.
-
arkadaslar bu sinav kacla kapatti acaba dil istedi mi
-
@yelloww 1. Olarak girmistim listeye. Hadi ben degilim 2.olarak giren arkadasin cok iyi gecmisti mulakati o degil, 3. Degil neden son siradan giren arkadas ?
-
GUY ve DUY'dan feragat edecekler var mı? Neresi için feragat edeceksiniz?
-
Yok hocam dil istemedi diyarbakır 85 le kapatti diğerleri de 87 88 89 felna kaptti
-
@ykps
Feragat bir işe yarayacaksa feragat da ederim, ancak; feragatın bir etkisi olmuyor sanıyorum guy ve duy mülakat listesine yedekten girebilmede. -
@düdüklütencere2 Kardeşim mülakata gidilmez en azından.
-
@ykps
Yok hocam girmicem kesin.