2017/1 Ataması bekleme başlığı
-
@zaknafein ben cevap verdim diye hatırımda kalmış bu soruya zafer ama tekrar söyleyeyim. İl ve meslek tercihi noktasında ayrıma gitmezsen atanma ihtimalini yüksek görüyorum.
-
@Antimülakat hocam ova olan memleket olsun doğuda olmasın yeter bana zira ev kiraları ve geçim daha uygun oluyor
-
@zaknafein valla kardeşim zabıta memurluğu yazmak istemedim dersen anlayışla karşılarız sıkıntı yok.
-
@Antimülakat hocam zabıta ile ne alaka anlayamadım bu b grubu meslekler ile alakalı pek bilgim yok üniversiteler çakılı belediye zaten ilana çıkmıyor.zabita millet yazmıyor mu anlamadım.dilenci seyyar satıcı ile uğraşıyorlar diye mi millet yazmıyor ne gibi olumsuzluğu var aydınlatırsan sevinirim
-
@zaknafein hocam bir kısmı olmak istemiyor. Özellikle kadın arkadaşlarımız için biraz zor bir meslek olabilir şartları açısından. Bazıları da o kadar okuduk en azından masabaşı bir memuriyet olsun diye düşünüyor. Normalde maaş vs açısından oldukça dolgun maaşa sahip ama bu tip tercihler ortaya çıkabiliyor.
-
@Antimülakat hocam bu zabıtalar belediye bünyesinde yanlış miyim bilmiyorum.belediyeler arasında maaşları fark ediyor mu.tayin durumu vs var mı nedir durumları
-
@zaknafein evet kardeşim maaşları güzel toplam eline geçen para 3-3.5 olur. Maaş açısından problem yok.
-
@Antimülakat @aliveli puanim 84.95 sizce bu atama da şansım nedir ve diğerlerinde
-
@brzezinski ihtimal var hocam kadro sayısına göre değerlendirme yaparız.
-
@brzezinski bu atamada düşmeyebilir ama 2018 kpss öncesi merkezi atamadan sıra gelecektir diye düşünüyorum.
-
Sağolun hocam
-
@aliveli hocam bölüm maliye brans siralamasi 319 atananlari cikarinca 287 kpss puani 82.99 atama durumu var mi sizce bu alimda ptt gümrk ve diger alimlari düsünürsek gelme ihtimali yok mu kazananlar arasinda p3 puani yuksek arkadaslar var bu durumu dusunerek son alima kadar ibf taban kac olur maliye icin kac olur öngörünüz var mii??
-
@Antimülakat hocam bi baslik olustursaniz a grubundan atanan arkadaslar p3 puanlarini ve bölümlerini yazsa bu alim icin tercih verrken bi fikrimiz öngörümüz olurr...
-
gümrük ve ptt açıklansa da puanlar düşse böyle hiç verimli bir atama dönemi geçirmeyecez gibi geliyor bana
-
@jan hocam çok az kişi atandı bir de ben o başlıkta böyle bir çalışmanın büyük bir sonuç vereceğini düşünmüyorum. Kazananlar çok nadir takip ediyor böyle platformları
-
@Antimülakat eyw hocam bi öneriydi sadece
-
@jan anladım hocam sağolun. Daha önce denedik ama maalesef 5-10 yorumdan fazlası gelmedi. Büyük hayal kırıklığı oldu bizim adımıza.
-
p3 88,43 matematikçiyim. 4001 veya matematikçi olarak atanma şansım nedir ?
-
@kuzey benim de 88,43 bekleyişteyim ihtimal yüksek mi sizce?
-
@skahraman558 hocam 4001 ile şansınız yüksek. Matematik bölümüne özgü kadronun direk açılmasını pek mümkün görmüyoruz ama istatistik kurumu gibi yerler, istatistik mezunu veya matematik mezunu gibi alımlar yapabilir. Ama 4001 ile memurluk ve bilgisayar işletmeni gibi kadrolara girebileceğiniz gibi, EÜAŞ, TEİAŞ gibi yerlere de girme şansınız var.