İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@don-pablo kaça düşer tahminen
-
@bulut25 ibb 120 kişi 87ye düşmüştü ama yanlıs hatırlamıyorsam ingilizce vardı, beykoz 80 kişi çağırdı 89la kapadı ingilizce yoktu bu da 160 kişi çağırıyor ben 87ye falan düşeceğini düşünüyorum bakalım
-
@bulut25 ingilizce olmaması ve istanbul olması gibi kriterler söz konusu ibb müfettişlik gibi kapatabilir
-
Özlük olarak diğer müfettişlikler ile aynı mıdır acaba ?
-
84.48 ile basvurucam ama sanmıyorum kazananlara şimdiden başarılar:)
-
@gürkan35 su ysk özelleştirme felan açıklansaydi sonra başvuru olsaydı daha iyi olurdu ama ınsallh girecek olanlar başvurur
-
@adanali01 inşallah bakalım hakkimizda hayırlısı artik
-
Referans çok döner mi arkadaşlar ona göre başvuru yapmayı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar lütfen ciddi olarak bu kuruma girmek istemeyenler öylesine başvuru yapanlar şehir dışından sınava gelemeyecek olanlar sınavı ciddiye almaksızın denemek amaçlı girenler vs lütfen böyle düşünenler başvurmasın ki gerçekten isteyen kişilerin önünde engel olmasın siz de biliyorsunuz virgülün dahi önemi var. Hepimiz çevremizde girmeyeceği halde başvuru yapacak olan kim varsa uyaralım mağduriyeti en aza indirmek adına
-
arkadaşlar ciddi manada sinava giremeyecek duyarli davransın 90 altına düşsün birazcık su taban puan
-
@sokrates12 Puan kaç hocam ?
-
İBB mülakatında salonda beklerken tahminen İBB genel sekreteri olduğunu sandığım adamın gelip "arkadaşlar İSKİ de ilan açacak" diye anons ettiği ilan.
-
@estergon-kalesi 90 hocam
-
@sokrates12 Büyükşehir baskınsa İBB müf. yard. alımı gibi olur diye düşünüyorum.
-
@onuktekin hocam referans olmadan olmaz demi istanbul iki alimda başvurmadım referans döneceği için bundada aynı olurmuki
-
Kimseyi etkilemek istemem ama belediyelerde referans maalesef çok dönüyor. İbb belki farklıdır bilemiyorum.
-
@adanali01 İBB alımlarının daha hakkaniyetli yapıldığını düşünüyorum. Bundan emin olmam mümkün değil ama süreçlerinden edindiğim kanaat bu şekilde. İstanbul'da yaşamakla, sınava gidebilmekle ilgili bir probleminiz yoksa başvurun derim.
-
@onuktekin iyi yazmışsın herşey ortadaydı ama kimse ses çıkarmadı baştan yazsınlar o zaman ilana öyle yapcaklarını
-
@onuktekin tamam hocam çünkü git gel birsuru masraf olmayacaksa boş boşuna su vakit masraf yapmayalım diye tesekurler