İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Duyuru kaldırıldı herhalde gerçek liste geliyoor
-
listeler yayınlandı arkadaslar
-
Açıklandı dostlar
-
Kadro sayısının 15 katı adayla mülakattayız
-
büyük ihtimal sınava giren herkes mülakata kaldı diye düşünüyorum
-
dediğim gibi aradığımız elemanın haberi yokmuş şaka gibi açıklandı. göreve başlarsam ilk teftiş yerim insan kaynakları olacak
tabi her 14 kişiden 1 inin gireceği görevde kabul edilme olasılığım malum herkes kalmış büyük ihtimalle mülakata. -
sınava üst sıralardan giriş arkadaşlarla ortalarda olanlar mülakat listesinde yer değiştirmiş o da ilginç
-
15 katı mülakat listesi iyiymiş
-
Arkadaşlar özgeçmiş el yazısıyla mı doldurulacak acaba yoksa bilgisayar üzerinden mi bilgisi olan var mı
-
El yazısıdır hocam
-
@asımus çok el yazılık gibi durmuyor ama. birde ben foto düzgün ekleyemiyorum
-
İlkokul ortaokul bilgileri nedir ya? O bilgileri nereden bulabiliriz arkadaşlar? Ben word e çevirip pcden doldurup çıktısını almayı düşünüyorum. Sonra imzalayıp tarayıp sisteme yüklerim tekrar. Pcden sıkıntılı olursa el yazısı ile devam ederim.
-
@kullanıcıadı-0, içinde söyledi: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Lise mezuniyet bilgilerine e devletten ulaşabildim. İlkokulda diploma veriyorlar mıydı ya onun diploma tarihini nerden buluruz acaba? yoksa boş bırakacağım.
-
@kullanıcıadı-0 el yazısıyla yazıp pdf olarak taratsak olur mu acaba ? Ben de pc den foto isini düzgün ayarlayamiyorum
-
@lualua
şimdi denedim worde çevirip de yok hocam olmuyor. belge sıkıntılı hazırlanmış. foto ekleyim felan derken form başı sonu karışıyor. çıktısını alıp el ile doldurup foto yapıştıracağım. sonra taratıp yollarım. pcden yapmak zor. -
@kullanıcıadı-0 dediğiniz gibi yapmak daha kolay gibi görünüyor
-
@kullanıcıadı-0 aynen hocam ben de oyle düşünüyordum.Sağ olasın
-
ilkokul diploma tarihimi bulmak için e-okula girdim. 4. 5. sınıftaki notlarımı gördüm. gözümden bir damla yaş aktı sadece. ah ulan iski.
bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar. boş mu bırakacağız? -
@kullanıcıadı-0 hocam ben de bir tanesi şans eseri duruyor:) e devlette gözükmüyorsa boş bırakmanın pek sorun olacaganı sanmıyorum
-
@kullanıcıadı-0 Habersiz gibi mi yaptı acaba