Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kamuadayı hocam sizin 70 YDS yok muydu? Daha da yükseltmek için mi çalışıyorsunuz?
-
@mulkiyelii 80 ile alan kurumlar var hocam.
-
TİKA, Milli Savunma Bakanlığı 80 ile alım yapıyor mesela.
-
@sbf11 oralar yalnız ingilizceyi hakikaten kullanmanızı istiyor burası önemli. Yurtdışı misyon görevleri çok fazla
-
@gpale Evet hocam haklısınız. Zaten +80 YDS isteyen kurumların neredeyse hepsi yabancı dili doğrudan kullanmak durumunda olduğunuz kurumlar.
-
@mulkiyelii
yok hocam girmedim ydsye malesef. boşa gitti çoğu ilan.
@mantıkuttayyr
hocam yanlış hatırlamıyorsam yds istiyordu o ilan. başvuramadım yani. -
@sbf11 güzel kurumlar hocam artık YDS farkındalığı çoğu kişide oluştu elden geldiği kadar yükseltmeye çalışmak gerekiyor
-
@mulkiyelii evet hocam. hem yükseltmek hem de güncel tutmak lazım. aralık e-yds ertelenince ticaret uzman yardımcılığını kaçırdım.
-
@kamuadayı nasip hocam iki yıldır YDS ağırlıklı ilanlar yoğunlukta. Bir şekilde halletmek gerekiyor inşallah süreci iyi değerlendirenlerden oluruz.
-
@bytheodoras üzüldüm hocam gerçekten sizin adınıza. Özellikle 70 bandına yakın bir seviyeniz varken bu ilanı kaçırdıysanız üzücü bir durum yani. Kötü bir zamanlama olmuş. Ama nasipD Daha iyi yerler olacaktır inşallah.
Bakalım en erken ne zaman girebileceğiz YDS’ye ? -
@mulkiyelii aynen hocam. hayırlısı olsun. inşallah daha iyi yerler olur hepimiz için
-
@mulkiyelii
yine çalışıp elimizden geleni yapıp sonra hayırlısı diyeceğiz.
hepimiz için hayırlısı olur umarım. -
Merkez Bankası ve ticaret uzmanlığı YDS güncel değil diye kaçırdım
-
@sbf11, içinde söyledi: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ben de burada yavaştan yerimi alayım. 2018 yılında mülakat sonuçları 4-5 gün gibi kısa bir zamanda açıklanmış. Şaşırdım doğrusu.
Kurum var vezir eder kurum var rezil eder hocam
-
@keynesinvarisi Aynen öyle hocam. 67 gündür bekleyip 4 günde açıklanan mülakat görünce insan şaşırmadan edemiyor.
-
Arkadaslar mgk sitesinden indirilen basvuru formunda fotograf nasil eklenmeli bilen var mi?
-
@mehmet93 ben yapıştırıcı ile yapıştırdım. onu mu demek istediniz?
-
@mantıkuttayyr evet hocam yapistiriyor muyuz yoksa baski maski bir seyler mi olmasi lazim onu merak etmistim tesekkur ederim.
-
Herhangi bir kargo şirketi olur mu yoksa illa PTT mi olası lazım? İlk defa postayla bir yere başvurcam.
-
@carpe-vita farketmez hocam. Hepsi olur.