Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
@gazibey hocam bende yaşadım p9 puanı ile başvurmak istiyorum daha yüksek olduğu için ancak sistem 2019-2020 p48 puanlarını verdi güncellenmiyor da bende pgm dekilerin sözüne güvenmek istiyorum.
-
@gazibey bende yaşadım aynı sorunu yapacak birşey yok şuanlık bundan dolayı bir hak kaybı yaşancağını sanmıyorum çünkü sisteme tüm puanlar çekiliyor ve bize seçme imkanı vermiyor yapacak birşey yok
-
Geçen sefer listenin belli olması ne kadar sürdü?
-
Arkadaşlar liste açıklanmadan başka kurumu kazanan varsa feragatini yaparsa 1-2 arkadaş daha mülakat görebilir.
-
Ben 93.90 puan ile bugün feragatimi verdim mülakata girecek arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
@terasus33 hocam bende feragat edeceğim mail mi attın yoksa dilekçe falan mı yolladın
-
Dün arayıp sordum Bulunduğum ilçedeki adliyeye feragat dilekçesi ve kimlik fotokopisi bırakmam söylendi adliyede bakanlık muhabere bölümüne bıraktım.
-
@terasus33 Allah razı olsun kardeşim adliyeye kadar gitmişsin , usanmamışsın ,umursamamazlık yapmamışsın . Görevinde Allah muvaffak etsin daha iyi yerlere gelesin inşallah
-
Çok teşekkür ederim hepimiz bu zor süreçlerden geçiyoruz rabbim herkesin emeklerinin karşılığını verir İnşAllah.
-
Erdemli davranışlarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
-
Açıklanmış arkadaşlar personel genel müdürlüğünün sitesinde
-
tc girilmiyo bende
-
@kartalyürekli Bilgisayar üzerinden girebilirsiniz hocam. Telefonda böyle bir hata veriyor. 91 üstü kapatmış.
-
girdim hocam sağolun . 91,7 ile mülakata kalmışım ben
-
@kartalyürekli Ben 91.2 ile dışardayım hocam. Başarılar mülakat da
-
@selimali hocam olumsuz olduğunu görebiliyor musunuz? Ben de kullanıcı bilgilerinizi kontrol edin diyor? 91.6 ile başvurmuştum
-
sağolun hocam hakkınızda hayırlısı
-
@Mambaa hocam merhaba size mesaj atamadım. Görürseniz eğer bana mesaj atabilir misiniz ?
-
arkadaşlar 'Sözlü sınavda, adayın genel kültürü, fizik ve moral yeteneği, anlama ve anlatım
kabiliyeti ile tüm tavır ve hareketleri değerlendirmeye tâbi tutulur.' diye bir ibare var acaba sözlü sınav için nasıl bir çalışma izlemeliyiz alan bilgisi test edilmiyor mu ? tecrubeli arkadaşlar bilgilendirebilirse çok iyi olur -
Geçmiş yıllarda yakın bir arkadasim mulakatina katılmıştı.Mulakati 1 dakika bile surmemisti adını soyadı sorup çıkartmışlardı resmen.Şuan nasil olur bilmiyorum.