Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
P48 91.62, önceki alıma göre yüksek kapatacağını düşünüyorum. Açıklanan mülakat sayısı artarsa belki bir nebze düşer puanlar
-
@tupacshakur aynen hocam düzeltebildin mi
-
@mreus77 hocam hala p48 gözükuyor düzeltemedim sistemsel bir hata heralde beklemedeyim ben de
-
@tupacshakur ben de şimdi başvurdum bende de p48 görünüyor. benim de p9 daha yüksek p48e nazaran. siz halledebildiniz mi?
-
@sipahi yok hocam şu an baktım hala p48 gözüküyor ben de anlamadım bu işi valla
-
2019-2020 puanlarının ikisi de gözüküyor sistem kendisi seçecek heralde değil mi
-
@tupacshakur malesef benimde öyle ne yapmamız gerek
-
@ekonometrisyen inşallah sistem p9'u baz alır valla uğraştım biraz ama olmadı ilanda bir iletişim adresi de görmedim yarın bilgi almak için arardım aslında
-
yarın arayalım arkadaşlar bende arayacağım düzeltilsin sistemsel bir hata muhtemelen.
-
@tupacshakur bende uğraştım ama p9 sistemde görünmesine rağmen önizlemede görünmüyor...yüksek puanı baz almayıp direk p48 i alırlarsa saçmalık olur
-
belgeleri fotoğraf çekerek mi yüklediniz arkadaşlar? kırtasiyeden tarama yapmadan mobilden tarama işlemini yapabileceğimiz bir uygulama önerisi olan var mıdır?
-
@duha hocam belgelerin fotografını çektikten sonra internetten online olarak fotografı pdf'ye çeviren siteler var o şekilde yaptım ben google'a ''jpd to pdf'' yazarsanız çıkar
-
@tupacshakur
pdf olarak istiyor yani sistem. genelde jpg istiyordu kurumlar. tarama uygulamaları belki daha kaliteli görüntü alıyordur ya da pratiktir diye düşündüm. olmadı fotoğraf olarak halledeceğim dediğiniz gibi. transkripti götürüp kırtasiyede sayfa sayfa uğraşmak istemiyorum açıkçası. -
Dosyalara boyut şartı koymuşlar bazılarını sıkıştırılmanız gerekebiliyor
-
@ankara19 sıkıştırmanız
-
Kaça iner sizce?
-
Özgeçmişi el ile yazmalı yoksa bilgisayar ortamında mı ?
-
@blcmert pc den yazdim ben valla
-
@sipahi teşekkür ederim hocam. Peki Ek-1 belgesini de çıktı alıp imzalayıp sisteme yüklemek gerekiyor mu ? Ek-2 olduğu gibi ?
-
@blcmert gerekiyor sağlık beyanı olan form o, sırayla istiyor