Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
Bu gidişle hakimlik ile birlikte açıklayacaklar nedir bu 35 40 kişi altı üstü
-
Tam 90 gün olmuş, 15 kişilik kadro için çok uzun süre. Ne desek boş
-
@yalın inşallah 90 gün daha beklemeyiz
-
Açıklandı arkadaşlar kazanları tebrik ediyorum, inşallah emek veren herkes karşılığını alır
-
Arkadaşlar benim yine olmadı artık seneye girme hakkında yok.Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah muvaffak etsin.Kısmet değilmiş.
-
@willsmithh geçmiş olsun dostum hakkında hayırlısı inşallah üzüldüm senin adına mesleğin vardı ama dimi il göçtün galiba
-
@gencbiraday aynen kardeşim çok şükür işim var ama epey oldu elendiğim artık daha da uğraşırmıyım bilmiyorum.Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah.Kötü olan artık puanım olsa bile seneye başvuramayavağım
-
Nerede çalışıyorsunuz hocam
-
@willsmithh geçmiş olsun hocam, seneye giremem artık derken giriş sınırlaması mı var ?
-
Arkdaşlar kazananlardan ankara guy mülakat listesinde olan var mı acaba, bilginiz var mı
-
Kazananlardn ankara mülakat listesinde olan var mı
-
@willsmithh işinizin olması büyük avantaj hocam ozaman o kısmı için sevindim adınıza, Allah hayırlısını nasip eylesin
-
Arkadaslar kamu ihale kurumu mu burası mi sizce maas ozluk haklari prestiji gibi konulari dusunursek ? Ona gore feragatte bulunacagım birinden karar verip.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun . Herhangi bir kurumdan feragat söz konusu olan var mı?
-
@tupacshakur burada turne var ve hiyerarşi daha keskin diye biliyorum. Prestij olarak burası daha iyi sanırım. Turneden dolayı kazancı da iyi diye kalmış aklımda. Bir arkadaş bilgilendirici bir ileti girmişti sanki. Bir bakın isterseniz.
-
@tupacshakur adalet tabikide daha iyi. Adı üstünde adalet bakanlığı. Daha ne olsun.
-
@tupacshakur benim çalışan arkadaşım var kik de milyonluk rakamsal ihaleler inceliyoruz ama aldıgı maaş ve iş yükü çok fazla olmasından yakınıyordu
Eğitimleri de fazlaydı -
@estergon-kalesi yanlış hatırlamıyorsam ilanda vardı 2 kez başarısız olmamak diye
-
Şükürler olsun benim birçok sıkıntıdan sonra burası oldu. Allah utandırmasın. Devletimize faydalı bireyler olmamızı nasip etsin.
-
@willsmithh anladım hocam, Daha iyi kapılar nasip olur inş.