Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
@ankara19 teşekkür ederim hocam sağ olun
-
@blcmert rica ederim
-
puan sorununa çare bulan oldu mu ? yüksek puanı değilde düşük olanı seçmiş düzeltemedim. yardımcı olursanız sevinirim
-
@abdulaziz ben de hem 2019 hem 2020 puanını gösteriyor
-
@blcmert baya bi kurcaladım ama bişeyde bulamadım kurumu arayan oldu mu acaba ?
-
@abdulaziz hocam ben de hala yapamadım hala düşük olan p48 gözüküyor sistemde 3 gün kaldı kurumu arayıp bilgi alsak iyi olur ama bir iletişim numarası göremedim ben nereden bulabiliriz acaba
-
@tupacshakur pgmyi arayıp sistem sorununu iletin. Pgm sitesinde iletişim numarasını bulabilirsiniz.
-
formlardan sadece ek-2 yani güvenlik soruşturmasını pc den dolduruyoruz diğerlerini el ile doldurup sisteme yüklüyoruz değil mi dostlar?
ayrıca güvenlik soruşturması formundaki fotoğraf kısmını nasıl hallettiniz? çıktı aldıktan sonra mı yapıştırıyoruz foto yoksa o kısma da imza atsak yeterli mi ? -
@duha hocam ek-2 kağıdına wordden resim ekledim ben
-
@blcmert
küçücük yeri var zaten ya uğraştırıyorlar bir sürü belge ile. deneyeyim bakalım -
@duha
pardon ben geçen yılki ilana girmişim yeni ilanda zaten 2 tane belge var -
arkadaşlar yüksek puan türünü seçememe konusunda pgm'yi aradım yetkili bana biz tüm puanları görüyoruz sistem en yüksek olanı baz alıcaktır'' dedi
-
Kacla kapatır arkadaslar
-
Arkadaşlar sorulduysa kusura bakmayın ben transkript yerine mezuniyet belgesini yüklemişim sorun olur mu transkript nerden bulacağım şimdi
-
@primocarnera olabilir hukuk dışındakilerden istiyolar okulunuza mail atin sabahtan gün içinde gelirse gece 12 ye kadar süresi var hemen yüklersiniz
-
@primocarnera e devletten alınmaya başlanmış olabilir bir kontrol et istersen
-
Evde varmış hallettim teşekkür ederim arkadaşlar
-
@tupacshakur Hocam düzeltebildiniz mi bende de48 görünüyor acil yardım lütfen
-
@gazibey hocam ön izlemede p48 gözüküyor evet ama personel genel müdürlüğünü aradım bu konuyla ilgili ordaki yetkili biz tüm puanları görüyoruz sistemin yüksek olan puanı seçeceğini belirtti ben de ona güvendim valla yapacak bir şey yok
-
Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba