Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muddei-hususi bilgim yok hocam yedek belirlemişlerdir diye düşündüğüm için öyle yazdım
-
Kazananların Allah yolunu açık etsin. Allah mesleklerinde başarılar nasip etsin. Ben layık olamadım bankaya ama bari gise için arasalardı.
-
@leventdespoir hocam sartlari nelermis soyleyebilir misiniz
-
Baska aranan olursa maaşı sorabilir mi ben sormayı unuttum sonra geri aradım açmadılar
-
Hocam aranmadan önce mail gönderiliyor mu ve aramalar hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı?
-
@huseyingnsz arananlar hangi bölüm olduklarını yazabilir mi
-
@muddei-hususi ben de aranmadım
-
@hukuk123 bana tebrik ederim mülakatı kazandınız görev yeri torbalı şubesi (izmir) dediler. Teyit için aradık onaylıyor musunuz dediler. Evet dedim. Hatta şube deyince hangi pozisyonda calısıcam diye sordum. Gişe mi bireysel mi ticari mi? Onlar uzman yardımcısı dediler. Orda biraz kafam karıştı.
-
vakıfbank'ı kazanıp ziraatten ayrılacak olan var mı?
-
@laylaylomm hocam ben 3yıllık personelim, aranan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun, şartları piyasaya göre iyidir, halk ve ziraat bir tık daha iyi tabiki.
uzman yardımcısı arkadaşların şubede önü açıktır, -
@hamit ne gibi hocam? Bana da şube çıkmış, ilçede. Emekli olana kadar orada çalışacaksam yandık.
-
@dumspirospero hocam uzman yardımcısı olarak başlayan bi personel sadece 1 kere ünvanda yükselme sınavına giriyor ve kazanırsa uzman oluyor. Ondan sonra görev süresi dolunca sınavsız müdür yardımcısı oluyo daha sonra müdürlük havuzuna giriyor. Ama memur olarak başlayan biri her 3buçuk senede bir sınava giriyor
-
@laylaylomm bana 5100 brüt dediler hocam ben sormadım arayan kişi kendiliğinden söyledi
-
@cne genel müdürlük mü şube mi sizin çalışacağınız yer
-
@laylaylomm beni de aradılar. Genel müdürlük validasyon müdürlüğü dediler bölümüme. Ben guy'a atandım bu süreçte o yüzden maaşı sordum. 5100 net dediler diye hatırlıyorum. İstanbul için az buldum açıkçası Guy maaşı 6bin. Bankada daha fazla veriliyordu bildiğim ama sonra artabilir maaşlar. Yerime girecek yedek arkadaş kimse başarılar diliyorum.
-
@laylaylomm genel müdürlük
-
@cne arananlardan hukukçu olan var mı arkadaşlar
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Feragat etmeyi düşünen arkadaşları biran önce feragat edebilirlerse süreç yedekten alımı bekleyenler için daha hızlı ilerleyebilir. Şimdiden teşekkürler..
-
@cemresaygin 5100 brüt dediğinden eminim hocam ama arayan kişinin karıştırmış olabileceğini de düşünüyorum
-
@cne Brüt değil nettir hocam brüt olsa duramazsın