Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Darısı başımıza inşallah. Uzmanlık mülakatları da pazartesi başlıyor. Umarım uzmanlık alım süreci de böyle hızlı sonuçlanır.
-
@muddei-hususi oldumu sizin
-
Hoççagalın gidiyom ben
-
@colebusthe10 hayır
-
@muddei-hususi geçmiş olsun hocam daha iyi nasipler olur inşallah
-
@colebusthe10 inşallah teşekkürler
-
@muddei-hususi mülakatınız nasıl geçmişti zor muydu
-
referansın mülakatı kazanıp kazanamamada etkisi çok mu büyük bir bilgisi olan var mı
-
@u-kocaman zorlayıcıydı biraz çok iyi geçmemişti
-
Tebrik ederim kazanan arkadaşları. Her şeyin hayırlısı olsun. Uzman yardımcılığı da bu kadar kısa sürede sonuçlanır mı acaba, işe başlama tarihleri hakkında bir bilginiz var mı?
-
@muddei-hususi Ne gibi sorular soruluyor bankacılıkla ilgili çok bilgi sorusu soruyorlar mı yoksa daha kişisel tanımaya ya da cv ye yönelik konular mı ağırlıkta acaba
-
@gd hocam hepsinden biraz olabilir, burda hiç bilgi sorusu sorulmadı diyen arkadaş da vardı herkesinki aynı geçmiyo ama genel hatlarıyla söylediklerinizin karması.
-
Arkadaşlar grup mülakatı yapılma ihtimali var mı sizce, yada vaka analizi mesela bir ürünü pazarlama vs gibi ?
-
@mühendisbeyin umarım o şekilde olmaz çünki böyle bi hazırlık yapmadım açıkçası
-
@zeynepb-1095 umarım benimde cekindigim bir mülakat şekli çünkü
-
Yarın mülakatı olanlara başarılar, mülakattan sonra çok kısa bir şekilde asla detay vermeyerek buraya birkaç bir şey yazarlarsa çok güzel olur.
-
Merhaba arkadaşlar ben bugün 2. Komisyonda mülakata girdim. Saat 10 daydı benim mülakatım fakat yarım saat girişteki lobide bekledim daha sonra isimleri sayarak aşağıya alıyorlar t2 denilen yere daha sonra orada da bir 5 10 dakika bekledikten sonra komisyona alıyorlar. Mülalata gelince de bana alanımla ilgili soru sorulmadı 4 kişilik bir komisyondu ve daha çok kişiyi tanımaya yönelik sorular geldi o yüzden rahat olabilirsiniz. Herkese başarılar.
-
@oktaykdr teşekkürler hocam hakkınızda hayırlısı olsun...
-
@oktaykdr teşekkürler hocam başarılar
-
@oktaykdr teşekkür ederiz hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Hocam mülakat ortalamakaç dk sürdü ?