Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Uzman yardımcısı ne kadar maaş oluyor Total olarak bilen var mı? Banka temposuna değen tatmin edici bir maaşı var mı acaba?
-
@dumspirospero 2021 yılı itibariyle Genel Müdürlük çalışanı olan uzman yardımcıları 6.662 ₺ brüt maaş alıyor.
-
@ehva ziraatin biraz daha yüksek galiba çok fark var mı
-
@muddei-hususi Ziraatin maaş politikasını da tutarları da bilmiyorum ama vakıfbankta yaklaşık 21 maaş uygulaması var bir yıl içinde. 12 ay maaş 4 ikramiye 2 performans 3 maaşa kadar da temettü şeklinde
-
@ehva anladım teşekkürler
-
@gürkan35 16 bin küsürmüş
-
@citizen-kane nerden ögrendiniz hocam
-
@beirutde içeriden birisi söyledi hocam, son başvuru yapanı görmüş
-
@citizen-kane nasıl ya ziraat bankasında bir uzman yardımcısı 16 bin maaş mı alıyor
-
@sipahi giren kisi sayisi hocam o:)
-
Teşekkürler hocam
-
@ehva Merhaba 21 maaşın aylık ortalaması mı 6600 ?
-
@brktp6 hayır hocam 6600 ₺ bir aylık brüt maaş
-
@brktp6 işverenin bir çalışan için ödediği aylık tutar yani hocam içinde sgk primi vs. de var
-
@ehva aylik net 5 bine falan denk geliyo o zaman. ikramiyeler tazminatlar falan haric
-
@beirutde 4600-4700 arası olur hocam. Özel sağlık sigortası, gelir vergisi, sandık kesintisi vs. oluyor
-
@ehva uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş süreci nasıl işliyor, kamudaki gibi tez süreci mi oluyor bilginiz var mı ?
-
@brktp6 uzman yardımcılığı sicilinizi aldıktan 5 yıl sonra uzmanlık sınavı geliyor ona giriyorsunuz
-
@ehva 3 yıl sonra değil miydi o bir de Türkiye'nin 2020 yılında en çok ihracat yaptığı ülke sorusunun cevabı ne olacak arkadaşlar internete göre Almanya diyor ama şiklarda Almanya yoktu diye hatırlıyorum
-
@adams vardı hocam c şıkkıydı galiba rusya abd ve bir ülke daha vardı