Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@gamze-bolat ik mı söyledi
-
@melikeseven öyle söylemişler insan kaynakları mı bilmiyorum duyum sadece
-
@melikeseven yok İk öyle bir şey demez banka içinden tanıdığı olan biri falan demiştir ya da tamamen uydurmadır
-
@muddei-hususi evet
-
Bugün gelir mi arkadaşlar?
-
@ygmr gelmeyecek gibi... unutulduk resmen
-
Bu kadar gecikmişken 1 ay daha gecikir ve olumlu sonuçlanırsa özel bir sebepten işime gelir ama bekleyenlerin geneli için bir an önce artık açıklanmalı tabi.
-
Çok fazla alım olsa da bari mağduriyet asgari düzeyde olsa. Temmuz ayından beri bekleye bekleye bir şeyleri erteleye erteleye gelinen son noktada büyük bir üzüntü de yaşayabiliriz çoğumuz için geçerli bu durum. Ne zaman açıklanırsa açıklansın artık çoğu kişinin hayatından 2-3 ay gitmiş oldu.
-
ben ilan okurken şöyle bir şey hatırlıyorum. Müfettişlik ve iç kontrolörlük yardımcılığı için istihdam edilecektir. Uzman yardımcılığı içinse ihtiyaç doğrultusunda istihdam edilecektir. Bu da demek oluyor ki onlar kararı verse dahi ihtiyaç halinde açıklayacaklar. Bir nevi havuzda bekletiliyoruz.
-
@huseyingnsz 1-1.5 ay içinde dönüş yapılacak denmezdi o zaman bence
-
@huseyingnsz ihtiyaç doğrultusunda değil, bankamızın uzman yardımcısı ihtiyacı kadar kişi sözlü mülakata davet edilecektir yazılmıştı ilanda.
-
@huseyingnsz süreç uzadıkça ortaya ilan metninin farklı tefsirleri çıkıyor dediğiniz gibi olsa ik defalarca arandı o yönde bir açıklama yapılırdı
-
@huseyingnsz https://www.vakifbank.com.tr/documents/duyurular/2020/MufettisYardimcisiKontrolorYardimcisiveUzmanYardimcisiGirisSinavi.pdf
buyrun hocam kontrol edebilirsiniz öyle bir şey yazmıyor yanlış kalmış aklınızda
-
hepinizden özür diliyorum. Yanlış hatırlamışım. Sürekli takipte olunca insan ilan detaylarını birbirine karıştırıyor
-
telegram grubuna bir duyum yazan da olmuyo artık herhalde
-
@muddei-hususi hocam butun duyumlar boşa çıkınca herkes saldı bence kısmet deyip geçiyor.
-
@muddei-hususi arayınca da süreç devam ediyor diyip duruyorlar , garip gerçekten
-
@gklp hala ikyı arayan var mı ya
-
ne yapalım duyum var mı diye buraya mı yazalım
-
@muddei-hususi artık onlar bizi aramalı aslında ama ne yapalım aramıyorlar