Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muddei-hususi aynen öyle hocam. Vakıfbankı kazanmam halinde birilerinin hakkını yiyeceğimin söylenmesi yakışıksız oldu. Belki de kazanamayacağım ve bir yerden feragat etmem gerekmeyecek, bakıp göreceğiz. Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun. İki bankaya da yerleşemeyen arkadaşlar da inşallah çok daha iyi fırsatlar yakalarlar.
-
@joker94 Bu forumdaki herkes kurum kurum gezen, atanmış olduğu halde mülakat mülakat gezen kişilerin yanlış yaptığı konusunda hemfikir. Ziraat uzman, Vakıf iç kontrolör, müfettişlik olsaydı kimse gıkını çıkaramazdı.
Sadece şöyle düşünün: Vakıf mülakatını kazandınız fakat merkez olmadı. Amaaan Ziraat'ten memnunum dediğiniz an, yedeğe kıl payı giremeyen kişinin hakkını yemiş oldunuz. Bence uzmanlığı kazandığınız halde feragat vermemeniz en baştan hak yemek ama siz bunu kabul etmiyorsunuz. En azından yukarıda söylediğim gibi düşünün.
-
@as-soon-as İkisine de hak kazanan insan tabiki de kendi menfaatini düşünerek karar verecek. Her iki banka içinde belirlenen yedekler var kimsenin hakkına girildiğini düşünmüyorum.
-
@rybzinski Bunun sonu mükerrer başvuruları savunmaya kadar gider farkında mısınız? Şey de diyecek misiniz 'GUY oldu ama yeni açılacak ilana da başvurabilir, sonuçta menfaatine' ?
Yahu 20 tane yedek belirlensin. 1 kişi yedeğe kalamayacak bu yüzden. Amann ne anlatıyorsam. Dikkat edin de yediğiniz haklar sizden değil de yakınlarınızdan çıkmasın.
-
@as-soon-as kişilere öyle bir hak verirsen kullanır, bence burda sorumluluk kurumlarda bunu bilerek hareket edip ona göre yedek belirlemeleri gerekir.
-
@muddei-hususi Mükerrer başvuru yapan sütü bozuklar yüzünden kurumların eli kolu bağlı maalesef. Kurumlar devlette çalışanları almıyoruz dediği ilanlar hep dava edildi, açıp bakın isterseniz.
Olay yedek belirleme değil. Sallıyorum 3 kişi yedek belirledi, paşamız yeri beğenmedi gitmedi. Yedek olması gereken fakat kıl payı kaçıran diğer kişinin hakkı ne olacak? İnsan hiç mi düşünmez, bu yediğim hak çoluğumdan çocuğumdan çıkar diye?
-
@as-soon-as verilen hakkı kullanmak sonunda başkasına zarar veriyorsa bile hak yemek olarak nitelendirilmemeli bence. O zaman kazanıp da gitmemeye yaptırım getirsin devlet kanunla çözülsün bu iş. Ayrıca vakıfbank özelinde dedikleriniz çok geçerli değil kamu sermayeli olsa da bir şirket, özel sektör mantığıyla hareket eden bir kurum. Beğendiğini alır beğenmediğini almaz sayı falan çok önemli değil.
-
Bu hafta bir gelişme olur mu arkadaşlar tamamıyla nihayete ersin de artık yolumuza bakalım
-
@muddei-hususi biraz önce ik yı aradım. Mulakatlardan sonraki 1.5 ay içinde açıklanacak dedi. Yani Bu haftaiçinde kesin açıklanacak gibi bir durum yokmuş ortada. Bekleyip göreceğiz...
-
@joker94 1,5 ay oldu zaten nerdeyse. Bir de ben müfettişlikten elenenlerdenim bizimki daha erken sonuçlanır belki.
-
@muddei-hususi olabilir hocam. Size daha erken haber gelebilir. Ama uzman yrd mulakatlari daha 1 ay önce bitti.
-
@joker94 Hala bir ses seda yok sanırım
-
@torex haber yok yardan... bir bilgim yok ama tahminlerime göre bu cumaya kadar açıklanır
-
@sign-in muhtemelen ziraati kazananlar sözleşmeleri imzaladıktan sonra aciklayacaklar.
-
@bumbumtis ziraati kazananlar 2 ağustos eğitime başlayacaklardı, sözleşme ne zaman imzalarlar acaba
-
o zamanki sistem çok daha farklı olsa da tahmin yürütebilmek amacıyla 2019daki sürece baktım yine araya 10-18 ağustosta kurban bayramı girmiş ve 27 ağustos salı günü öğleden sonra aramalar başlamış
-
@jwinnfield ben hep Vakıfbank'ı Ziraat'in önüne koyardım ama şu süreçte gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar yavaş ve belirsiz ilerleyen bir kurum çok azdır. Ne alacakları personel sayısı belli ne kimi müfettiş yard, uzman yard, memur yapacakları belli. Kervan yolda düzülür hesabı bir sistem belirlemişler ilerliyorlar. Mülakatta komisyondan bi kadın bana sadece İstanbul şehrini yazmışsınız dedi. Ben de şaşırdım. Sınav ilanında görev yeri İstanbul olarak planlanmaktadır yazıyordu o yüzden değiştirmedim dedim. Ya kadının bundan haberi yoktu ya da banka ilana bile gereken özeni göstermemişti. Şunun şurasında birkaç ay içinde turistler gidecek yine vaka maka zırvalayıp kapatacaklar her yeri. Adam gibi kazananlar eğitimini alsa görevine başlayıp birazcık da olsa görev yerinde çalışsa ya.. Ama bunları kim niye düşünsün ki. İşsizler ordusu olarak çoğumuzda sinir bozukluğu, kaygı bozukluğu her şey oluştu zaten. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@jwinnfield liste açıklanmıyor mu? Kazananlar aranıyor mu sadece?
-
@bumbumtis o dönem liste açıklanmamış mail ve telefon yoluyla kazananlara bildirilmiş. şimdi nasıl olur bir bilgim yok
-
@jwinnfield galiba yine liste açıklanmayacak. Mail ve arama yapacaklarmış diye duydum