Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Uzman yardımcılığı için mülakata giren var mı? Nasıl geçtiği konusunda bizleri biraz bilgilendirse..
-
arkadaşlar uzman yrd icin toplam kaç kişi mülakata kalmıştı ?
-
Arkadaşlar mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz neler yapıyorsunuz paylaşır mısınız. Ben ilk defa bir mülakata gireceğm yardımcı olursanız sevinirim
-
kadın arkadaşlarım mülakat için nasıl bir kombin düşünüyorsunuz topuklu ayakkabı abartılı mı olur sizce
-
@veryansin ben siyah stiletto giyeceğim. Takım elbiseye başka türlüsu olmaz gibi geliyor
-
Ben de siyah çok yüksek olmayan bir topuklu giyeceğim ama çanta konusu kafamı kurcalıyor. Çanta alsam nasıl bir çanta almalıyım veya içeriye çanta ile girilebilir mi, almasam kişisel eşyalarımı ne yapacağım bilmiyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
@tsundoku mülakata girmeden evvel illaki beklediğin izbir yer oluyor. çantanızı girmeden oraya bırakabilirsiniz sıkıntı olmaz.
-
@mühendisbeyin sitede vakıfbankla ilgili bilgileri okuyorum özellikle hakkımızda bölümündekileri. Bir de potansiyel mülakat sorularına ne cavap verebilirim diye önceden kafamda tasarlayıp gideceğim sürprizle karşılaşmamak için
-
@lamorant12 anladım teşekkür ederim
-
@mühendisbeyin takım elbise mi... şıklığınızla beni elediniz şu an
-
@veryansin başka ne giyilebilir ki
-
@veryansin Topuk boyunun çok yüksek olmaması daha ideal bence, ben lacivert takım giyeceğim. Gömlek tercihim ise pamukludan ziyade saten olacak, pamuklu çabuk kırışabiliyor.
-
cevaplar için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
-
Arkadaşlar neden vakifbanki tercih ettiniz bu soruya hazır mısınız
-
AÇIKLANDI
-
@generalgeneral Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
23 kişi kazanmış kaç kişi girmişti acaba mülakata bir de kazanamayanlar için uzman yardımcılığı teklifi oldu mu bilgisi olan var mı
-
@oktaykdr 69 kişi deniliyordu iç kontrolörlük ve uzmanlıkla ilgili henüz bir açıklama yok
-
Bu da olmadı ve tabi ki beklentim yoktu.
-
Vay be 1 haftada açıkladılar demek