Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
iç kontrolörlük aramalarının bittiğini söylemiş arkadaşlar ik, bilginiz olsun.
-
@muddei-hususi peki uzmanlıkla ilgili bir bilgi var mı hocam? Çünkü uzmanlık teklifi de yapılacak bildiğimiz kadarıyla 3 ünvanı seçip müfettişlikten elenenlere?
-
@ygmr uzmanlıkta süreç devam ediyormuş
-
@muddei-hususi peki hocam.Çok teşekkürler
-
Sağolun arkadaşlar bilgiler için uzm yrd bayramdan sonraya kaldı yani o zaman iş başlangıcı 2 ağustos olmaz sanırım belgeleri toplayacak gün kalmıyor
-
@burkbayrak zaten belliydi hocam bayram sonrasi dediler arayinca da
-
@tceliktas Mülakatta 1-1.5 ay içinde açıklanır demişlerdi. Hep birlikte belki erken açıklanır diye heyecan yaptık ama beklemeye devam. Sözünün eri olan kurumları severim inşallah onlarda beni sevmişlerdir
-
Sayı ile ilgili bir duyum var mı arkadaşlar şu kadar kişi uzman yardımcısı olarak alınacak gibi
-
@muddei-hususi bir de müfettişlikten elenip iç kontrol teklifi de almayan çok kişi var mı acaba onu merak ediyorum
-
ister istemez beklentiye girdik ama olmadı bayram dönüşü güzel haberler almak dileğiyle herkese iyi bayramlar
-
Selam arkadaşlar. Umarım vakıfbank önümüzdeki haftaiçi sonuçları açıklar ve biz de ziraat ve vakıfbank arasında bir tercih yaparız. İnşallah cumaya bırakmazlar. Pazartesi veya salı açıklanması herkes açısından daha iyi olur. Herkes tercihini yapmak için zamana sahip olabilir böylece.
-
@joker94 Ziraatten elenip tek umudu vakıf olan çok arkadaşım var... ziraati kazandığınız halde neden feragat etmiyorsunuz da onların hakkına giriyorsunuz ? 2 side uzmanlık ise eşit şartları var...
-
@joker94 hocam ziraat uzman yardımcısı mı feragat edeceksiniz vakıf mı
-
@sign-in hakları aynı ama çalışma yeri farklı olabilir bu da önemsiz bir husus değil ben olsam ben de ikisinin de netleşmesini beklerdim.
-
yıllarca ders çalışıp, sınav kazanıp mülakat geçip bir yerlere gelmeye çalışan insanların bırakın da bir tercih hakkı olsun artık..
-
@economiccus hocam vakıfbank genel müdürlükte bir birime atarsa ziraat bankasından feragat edeceğim yüksek ihtimalle.
-
@sign-in aynısını ters şekilde de düşünebilirsiniz. Eğer vakıfbanktan feragat edersem ziraat bankasındaki yedeklerin hakkını yemiş olucam bu sefer sizin düşünce yapınıza göre...
-
@joker94 Ne alakası var? Sen zaten Ziraate girmişsin, kazanmışsın. İnsanlar diyor ki aynı mevki için ne tercihi yapacaksın? Vakıf açıklandı, merkeze vermediler sen de amaaan ziraate giderim dedim vakıftan birinin hakkını yedin işte.
-
@as-soon-as ben burada bi hak yeme görmüyorum. Nasıl bir mantığa sahipsiniz anlamıyorum. O zaman benim en baştan olur da ikisini de kazanıp kimsenin hakkına girmeyeyim diye iki bankadan sadece birinin sınavına girmem gerekiyordu. Böyle saçma bir düşünce yapısı olabilir mi? Sonuçta ben şansımı artırmak için 2 bankanın da 3 bankanın da mülakatına gireceğim elbette. Ayrıca bu yedek liste boşuna mı hazırlanıyor. Ben tercihimi yaptıktan sonra bir yedek arkadaşımız yararlancak benim feragat ettiğim pozisyondan.
-
Bu işlerde sayı o kadar önemli değil zaten vakıfbank kontenjan da belirtmedi ilanda. O yüzden alacakları varsa alırlar yoksa almazlar bir kişi feragat etmedi diye kimsenin hakkını yemiş olmaz. Zaten iki işe birden girilemeyeceğine göre netice itibariyle birinin yerini işgal etmiş olunmayacak.