Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
2017 ve 2019 yıllarındaki mülakatlar kaç günde sonuçlandı bilen var mı?
-
@petecastiglione 2019 erken açıklanmış ama o sadece müfettiş alımıydı zaten az kişidir yine yani
-
@zeynepb-1095 Müfettiş yardımcılığı için kontenjana giremeyenlerin bir kısmını uzman yardımcılığı için mülakata davet etmişler 2019 yılında. Araştırmalarıma göre o mülakatlar da yaklaşık olarak 1 ay sonra sonuçlanmış :d Muhtemelen yine benzer bir süreç bizi bekliyor.
-
@petecastiglione önceki alımda mufettislikten elenenlere ayrıca mülakat yapmamışlar önceki alımın forum sayfasından anladığım kadarıyla
Ya arayıp iç kontrol teklifi yapmışlar
Ya mail atıp uzman yardımcısı teklifi yapmışlar
Müfettişlik sonuçları cuma açıklanmış sonraki hafta salı iç Kontrol teklifi o haftanın cumasi da uzman yardımcısı teklifi yapılmış
Tabi şu an önceki alımla aynı gitmiyor -
@generalgeneral mülakatsız direkt çağırmışlar demek ilginçmiş. İç kontolörlüğün bu kadar uzaması ilginç. Çünkü sadece müfettişlikten elenenlere getirilecek bir teklif bu ilana göre. Bir avuç kişi var zaten müfettişlik mülakatına kalan, uzman yardımcısı mülakat sonucunun beklenmesine gerek yok normalde.
-
@generalgeneral Söylediğiniz doğru ama benim söylediğim şey daha farklı hocam. Sınavda müfettiş yardımcılığı barajını geçemeyenlerin bir kısmını uzman yardımcılığı için mülakata davet etmişler. Ben onu söylemek istemiştim.
-
@petecastiglione siz bu bilgiden emin misiniz? 2019 alımında müfettişlik açıklandıktan 1 hafta sonra maille uzman yardımcılığı teklif ediliyor denilmiş forumda. müfettişlikten elenenleri tekrar mülakata çağırdıklarını ilk kez sizden duydum
-
@piglett Hocam, ben müfettişlikten elenenleri tekrar mülakata tabi tutmuşlar demedim. Yazılı sınavda baraj altı kalıp, müfettiş yardımcılığı mülakatına hak kazanamayan bazı adayları uzman yardımcılığı mülakatına davet etmişler dedim. Yazılı sınavda başarılı olup müfettiş yardımcılığı mülakatından elenen adayları uzman yardımcılığı için tekrar mülakata almazlar zaten. Direkt olarak görev teklif edilebilir sadece. Ben ondan bahsetmiyorum.
-
Umarım ifade edebilmişimdir. Yani kimsenin aklını karıştırmak ya da yanlış bilgi vermek istemem. Bu bilgileri, forumdaki "28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı" başlığı altında yazılanları okuyarak elde ettim. Sizler de inceleyebilirsiniz.
-
@petecastiglione anladım hocam demek istediğinizi şimdi.
-
Uzman yardımcılığı mülakatlarının bayramdan önce açıklanma ihtimali var mı arkadaşlar var mı bir duyumu olan
-
müfettiş yardımcılığını kazananlar görevlerine başladılar mı acaba diye açıklanan listedeki isimlere linkedin üzerinden bakıyordum anladığım kadarıyla temmuz ayında görevlerine başlamışlar ancak birisi görevine iç kontrolör yardımcısı yazmış. açıklanan listede iç kontrolör yardımcılarının da olma ihtimali var mıdır sizce? eğer öyleyse sayı oldukça az gibi.
-
@jwinnfield bu bilgi doğru ise keşke müfettiş yardımcılığını kazananların bir kısmının iç kontrolör yardımcısı olarak istihdam edildiği belirtilseymiş biz de belki teklif gelir diye bekliyoruz müfettiş yardımcısı mülakatından elenenler olarak.
-
@jwinnfield hocam bu tarz moral bozabilecek konuları onaylatmadan paylaşmazsanız daha iyi olur
Aradım İK yi sizin de yapmış olmanız gerektiği gibi, açıklanan listedekilerin hepsi müfettişliğe alındı dedi
İç kontrol ya da uzmanlık için daha kimseye teklif yapmamışlar -
@generalgeneral moral bozmak istememiştim kusura bakmayın bir bilgisi olan varsa acaba diye sormak istedim. görev tanımını ingilizceye farklı çevirmiş olabilir sanırım linkedin yanlış anlaşılmak istemem. lütfen önceki yazımı ciddiye almayın.
-
@jwinnfield sorun yok hocam herkes aynı şeyi bekliyor
-
Mülakatları Vakıf'dan 1 hafta sonra biten ziraat sonuçları açıkladı. Vakıf da elini çabuk tutsa da ona göre önümüze baksak.
-
@dodox evet açıklanmış ziraat
-
Gelişme veya duyum var mı arkadaşlar?
-
@kimondra bence bayramdan sonraya kalacak gibi duruyor.