Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@sign-in İK'yı aradım bayramdan sonra dedi
-
@torex Zaten 1-1.5 ayda açıklanır gibi bir bilgi vardı demekki bu böyle açıklanacak
-
iç kontrol teklifleri başladı hayırlı olsun arananlara
-
@generalgeneral hayırlı olsun
-
@jwinnfield sağolun hocam darısı diğer hakedenlere
-
@generalgeneral yeni mi arandınız hocam bizim yine hüsran galiba
-
@muddei-hususi 40 50 dk önce
-
@generalgeneral göreve başlama tarihiyle ilgili bir bilgi verdiler mi hocam
-
@jwinnfield 2 ağustos 1 aylık eğitim başlangıç
sonrasında 18 aylık eğitim daha
istanbulda -
Arkadaşlar sizce Uzman yardımcılığı eğitimleri de 2 ağustosta mı başlar ? Aynı vakitte başlayacak veya farklı zamanda olacak diye bir kural yok değil mi ?
-
@sign-in ziraat bankasında müfettişlerle uzmanlar 2 ağustosta Ankara'da eğitime tabi tutulacaktı, belki vakıfta da aynıdır
-
@zeynepb-1095 ama uzman yardımcıları da 2 agistosta başlayabilmesi için mülakat sonuçlarının 10 gün önceden açıklanması gerekir diye düşünüyorum
-
@zeynepb-1095 belki yarın açıklanır da bize 15 gün önceden haber vermiş olurlar 🤲
-
Uzman yardımcılığında referansları aranan oldu mu? Olduysa açıklanması yakındır diye düşünüyorum.
-
Vakıfbank'ta İstanbul tazminatı, dil tazminatı gibi ek ödemeler var mı biliyor musunuz? +İstanbul için genel müdürlüğe mi alım olacak, şubeler de dahil miydi alıma?
-
@sugarspoon var+ muhtemelen hem genel müdürlük hem şube alımı olacak hatta mülakatlarda konuşulanlara bakılırsa memur alımı da olacak
-
@generalgeneral hayırlı olsun süreç ilerliyor en azından iyi birşey bu
-
bana da memurluk olursa gider misin, diye sordular mülakatta. nerelerde çalışabileceğimi, anadolu da gidemeyeceğim yerler olup olmadığını, seyahat engelim olup olmadığını vs. sordular.
büyük ihtimalle müfettişlerin iç kontrolör aramaları, uzman yardımcısı aramaları bittikten sonra son duruma göre açıklama yaparlar.
benim tahminin bayram sonuna kalır, zaten mesai bitimine yarım gün kaldı. ik'da bayram tatiline gidecekken sonuçlar açıklandıktan sonra adayların işlemleriyle uğraşmak istemez. kazanan kazanmayan bir çok aday arayacaktır vakıfbank'ı bir çok sebep için. zaten işlemler bayram sonuna kalacağı için şu an açıklamak gereksiz olur.
vakıfbank en son 2017 yılında uzman yardımcısı almış, müfettişlik mülakatından elenenlere uzman yardımcılığı teklif ederek bu açığı kapatıyorlardı bildiğim kadarıyla. personel sayıları diğer bankalara nazaran çok daha az. bence memurluk için de ayrı bir ayarlama sıralama yapıyolar ondan uzuyor süreç.
ziraat açıkladıktan sonra vakıf da hemen açıklasa da önümüze baksak diye düşünüyordum ama banka da büyük ihtimalle diğer kurumların alımlarını tamamlamasını bekliyor. onları da anlamak lazım.
-
Bugün arayıp bilgi alan oldu mu arkadaşlar?
-
Referansları aranan oldu mu? Referanslar aranmadan kimseyi çağıraraklarını düşünmüyorum.