Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Ben hala uzman yardımcılığı için alım yapmayacaklarını düşünüyorum. Zaten kontenjan belirtilmemişti.
-
İnsanlar zaten gergin saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.Bu kadar insan mülakat sonucu bekliyo 2 aydır alım yapılmayacak bence diyemezsiniz
-
@fikretsmsk sen ne diyosun kardeşim ya
-
@fikretsmsk fikret başkan gene nefret toplamaya başladın. Bırak artık bu düşünceyi. Silkelen kendine gel. Uzman yard almayı bırak memur alımı bile yapacaklar. Ama memur alıcaz diye bir ilan yapmadılar mesela. O yüzden derin derin nefes al ve pozitif düşünceleri çağır.
-
@fikretsmsk uzman yard. alımı dahil para verip sınava girdiğinizi unuttunuz galiba, sadece müfettişlik olsa girmeyebilirdi de insanlar o sebeple alım olacaktır ama ne zaman olur bunu bilemiyoruz. umarım en yakın zamanda açıklanır da şu stres biter.
-
Ben sadece fikir söyledim. Hayırlısı o zaman.
-
@nurayse aynen size katkı olsun diye hatırlatayım. Bir önceki Vakıfbank sınavı sadece Ankara'da olmuştu. Sadece Müf yard ve iç kont sınavıydı o yüzden barajları da yüksekti uzman yard'a göre. Ancak bu sınav sürecinde müf yard kazanamayanlardan bazılarına ihtiyaç kadar uzman yard teklifi yapıldı.
-
Arkadaşlar yeni haftaya dair bi umut bi duyum alan var mı?
-
perşembeden önce açıklanma ihtimali var mı? perşembe toplantıda görüşülür muhabbeti kafa karıştırdı.
-
@John-Stuart sizce neden açıklanmadı bir bilginiz var mıdır ?
-
@aaron392 ik nı arayan oldu mu
-
@gamze-bolat net bir tarih yok hala değerlendirme aşamasında dediler
-
@veryansin İK'nın daha evvel ilan edilmemiş bildirilmemiş ilave bir bilgi verdiğine daha şahit olmadım aramak boşa kürek çekmek oluyor.
-
@muddei-hususi aynen öyle hocam... Süreç çok ilginçleşti umarım en kısa zamanda açıklanır ve olumlu dönüşler alırız 🤲
-
@muddei-hususi off sormayın her gün arıyorum aynı cevabı veriyorlar şaka gibi gerçekten
-
Uçsuz bir belirsizlik var bu hafta açıklansa da şaşırtıcı olmaz 1 ay sonra açıklansa da
-
Var mı arkadaşlar bi haber alan duyan?
-
@mars9698 artık kimse bişi duyduğu varsa da söylemez
-
@cne duyumu olan varsa yine de söylesin iyi geliyo:)
-
Referansları aranan oldu mu acaba?