Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@veryansin hocam nisanda sınav vardı sınavdan itibaren söylemiş.Biz de martta girdik sınava süreç marttan beri devam ediyor
-
@ygmr aynen o çok alakasız bir şey ya onunla kafa karıştırmayalım
-
@insallaholacak bugün aradığımda genel müdür yetkisinde olduğunu o sebeple zaman veremediklerini söylediler, muhtemelen ik aranarak süreci hızlandırmak mümkün değil. umarım en yakın zamanda sonuçlanır da olumlu veya olumsuz sonuç öğrenir, beklemekten kurtuluruz.
-
perşembe günü toplantıda konuşulup aynı gün açıklanacakmış diye duydum. bir gruba yazmışlar sanırım telegram grubu.
-
@muddei-hususi bu işte bir sıkıntı var ama hadi bakalım bekleyip görelim...
-
@john-stuart hocam önceki söylediğin hafta gerçekleşmedi ama en azından toplantı hangi gün onu söylesen tükendik....
-
duyumcu babalar başladı gene telegramdakiler de hiçbir halt bilmiyor arkadaşlar. Telegramda çok özel bilgilerin paylaşıldığını ve sizin bundan geç haberiniz olduğunu veya eksik olduğunuzu düşünmeyin. Muhteşem bilgilerin verildiği telegram gruplarına göre geçen cuma bu iş bitmişti. Bomboş beklentilere giriyorsunuz yine. Sadece gülüyorum artık bu paylaşımlara. DUYUMCU BABALAAAAAAAAR OFFF TELEGRAAAAMMM AMAN YARABBİ İÇERİDE ADAMLARI VAAAAARRR.
-
@financewithtuna son duyum bana inandırıcı geldi. bu duyum işlerinde şöyle bir şey var gelen bilgi hakikaten doğrudur veya doğruluk payı yüksektir sonradan bir şey olur gidişat değişir, yoksa ben bu süreç içinde olan kimsenin kolay kolay bu konularda işkembeden sallayacağını düşünmüyorum.
-
@muddei-hususi kimse işkembeden sallamıyor. Her duyum herkese inandırıcı gelebilir. Biri genel müdürlükte tanıdığı var diye ona soru soruyor , içerideki de ayıp olmasın diye bir şey söylüyor o da gelip zehri salıyor telegrama taaa buralara kadar inandırıcılık artarak artan eğrisi şeklinde geliyor. Futbolda da yaz transfer döneminde 100 tane oyuncu ismi söylenir içinden biri gelir evet bu haberi bildi dersin sonra muhabire. Hiçbir farkı yok. Her hafta bir duyum geliyor. Her hafta inanabilirsiniz sorun yok. Nasıl olsa biri tutacak. Ne demek istediğimi anlatabildim mi? Siz inanınca bak şimdi benim de canım çekti mesela inanıyorum bu duyum sağlam gibi.
-
ne oldu toplantı uzun mu sürdü, ya da öğleden sonra mı? Duydunuz mu yeni bir şey
-
@civedik bugün açıklanacaksa eğer öğleden sonra 2-3 gibi arama ve maillere başlarlar tahminen
-
@civedik Arkadaşlar toplantının olduğunu nereden biliyorsunuz ? Açıkcası Uzman alımı için ekstra böyle bir toplantı olacağını düşünmüyorum.
-
@sign-in -masada mıyız?
+bizim olmadığımız masa yok. -
@sign-in ne bileyim bu saatten sonra insanın herhangi bir duyuma inanası geliyor. Şimdi ik yı arasam bilmiyoruz diyecek mesela. İk da bir şey söylemeyince vaziyet böyle oluyor.
-
financewithtuna nickli arkadaş haklı çıkacak gibi görünüyo maalesef
-
Neden persembe ihtimali uzerinde durulduguna aciklik getireyim, cunku her persembe yonetim toplanir. bugun karar alinir mi bilemem ama
-
koskoca 2 ayı devirdik bu kadar zor olan ne anlamak güç
-
peki bugün karar alınmamışsa en erken bir dahaki perşembeye mi kaldı demek oluyo
-
@muddei-hususi haklı olmak istemiyorum, mutlu olmak istiyorum. -financewithtuna
-
@financewithtuna yine de saat 6ya kadar yolu var dur bakalım