Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Evet hocam hayatımda daha 40 gün sonra açıklanan bi banka sınavı görmedim. Şaka gibi
-
Büyük ihtimalle telegram grubu goy goy çıkacak
-
23 nisan çok saçma bi tarih yani umarım şaka yapıyorlardır
-
Bende aradım net bir tarih yok ama açıklanmasının çok uzun süreceğini tahmin etmiyorum dedi kadın görevli
-
açıklandı
-
@freetime daha 2 saniye önce nişanlıma bi açıklanmadı gitti dedim ya
-
Baraj esnememiş.
-
Herkese geçmiş olsun. Benim alan eksiğimden ötürü olumsuz oldu. Sizin sonuçlar nasıl arkadaşlar ?
-
Ben teftişe kaldım 35 ingilizce doğrusu var maliye de kolaymış anladığım kadarıyla sonuçlardan ve baraj esnememiş
-
Baya yanlışım olduğu halde olumlu
-
@muddei-hususi
netlerinizi yazabilir misiniz hocam -
@muddei-hususi müfettiş yardımcılığı mülakatına mı hak kazandınız?
-
Ben de aynıyım oldukça fazla yanlış yapmışım hepsi 60 civarı gelmiş.Uzman yardımcılığı için bundan sonra bu ortalama puan sıralanıp ona göre mi çağıracaklar anlamadım çünkü kağıtta mülakata hak kazandınız yazıyor.
-
siralama yazmiyor malum. bu nedenle dogru sayimi yaziyorum ki belki forumda ortaya bir seyler cikarabiliriz, seffafligi en azindan kendimiz saglayabiliriz diye dusunuyorum. umarim diger arkadaslar da katilirlar.
maliye 36 iktisat 36 hukuk 30 genel yetenek 27 dogru ing 28 dogru, 80.625le mufettislik mulakatina kaldim. mulakata kalan arkadaslara mulakatta, kalamayanlara ise diger sinavlarda basarilar diliyorum. umarim her sey gonlunuzce olur. -
90 alan neti var , 21 gy , 7 ing toplam 69.375 emaa ulmadi olanlara hayırlı olsun
-
Arkadaşlar sonucum olumsuz. Kazanan arkadaşların ziraatbankasının sınavına çalışmak için önerisi var mıdır? Hangi kaynakları, nerelerden çalışalım?
-
@hknkpn evet hocam yalnız ben hukuktan girdim sizin ölçü olmayabilir
-
Gy-35 puan
İngilizce-52.5
Ekonomi-75
Hukuk-62.5
Maliye-82.5
Uzman Yardımcılığı mülakatına hak kazanmışım. Kazanan arkadaşları da tebrik ederim. Mülakat tarihlerini ben göremedim ama belli mi acaba? -
@muddei-hususi Tebrikler hocam, hukuktan ilk 5’e girdiğiniz netleri öğrenebilir miyim?
-
@justinterrogate ing hariç genel ort; 78.75 benimde tebrik ederim.