Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muddei-hususi Anadolu üniversitesi sitesinde aciklanacak
-
Şu sınav açıklansa da elendiysek de en azından diğerlerine hazırlanmaya başlasak. Sonuç beklemek mental olarak insanı bitiriyor.
-
Bu arada telegram gruplarında yazıldı. Sınav sonuçlarını 23 nisandan sonra açıklamayı planlıyorlarmış. Vakıf İK’yı arayıp öğrenmiş bunu birkaç kişi. Doğrudur yalandır bilemeyiz. Belki kırpmadan ötürü geç açıklayıp mülakatı da geç yapacak olabilirler. Ya da ziraate ortak hareket edip vakıfa girenler girer geri kalan da ziraate yönelebilir. Ne düşünüyorlar bilmiyoruz ama bugün açıklanmayacak sanırım.
-
@niska-nenn korona:)
-
@niska-nenn bilgilendirme icin tesekkurler. ik ilk basta da 25 martta diyordu pek guvenilir mi bilemiyorum. en iyisi bu sinav yokmus gibi davranmak lol
-
@justinterrogate sonuçta herkesin bir duyumu var doğru yanlış bilmiyoruz ama bugün birkaç kişi vakıfı arayıp öğrenmiş kendiniz de teyit edebilirsiniz. Onların da doğruyu söylediğinin garantisi yok zaten
-
@niska-nenn ben de aradım az önce iki haftayı bulur diyor açıklanması ve muhtemelen olumlu olanlar aranacak dedi.
-
@niska-nenn sinavi hazirlayan kurum aciklar diye dusunuyorum.sonuclar hazirsa banka sonucun aciklanmasini ertelemez bence.23 nisan epey gec.umarim oyle olmaz.
-
@retro yani olması gereken bu ama herkes farklı bir şey söylüyor karıştı iyice bakalım hayırlısı olsun
-
süreç şimdiden yordu ya. mulakat surecinde neler yasicaz kim bilir. aü her sinavi 22 23 günde aciklarken bundan nerdeyse 40 günde mi aciklicakmis
-
@mp sonuç açıklanmadan önce mi aranacak yani anlamadım
-
@muddei-hususi net bir şey söylemiyorlar ki ben de anlamadım
-
Resmi tatilde sınav açıklamıyorlar.
-
@justinterrogate Inşaallah esnetilme olmuştur
-
@colebusthe10 Asparagas haber yine
-
@colebusthe10 bir iki kişi daha aramis sanirim ayni cevabi vermisler
-
Mülakatı ileri bir tarihte yapmayı anlarım da sonucu niye açıklamıyorsunuz abi zaten yavaş ilerleyen süreçler covid tüy dikti
-
@beirutde yok abi o telegram grubu goy goycu bakma sen
-
@muddei-hususi aynen öyle. insanları belirsizliğin içine hapsetmeyi ne çok seviyolar
-
Bir tane ciddi adam yok grupta.