Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
yabancı dil barajını geçtiniz mi?
-
Uzman yrdmcılığı için mail alan yok değil mi henüz
-
@beirutde hocam öngörüşme veya mülakat tarihiniz belli olduğunda yazabilir misiniz? uzman yardımcılığı için bekleyenler olarak fikir yürütebiliriz tarih konusunda
-
@leventdespoir Az önce görevli müfettiş öngörüşme için iletişime geçti benimle, önümüzdeki 2-3 hafta içinde şu gün müsait değilim dediğiniz bir tarih var mı dedi. Yani çok büyük ihtimalle müfettişlik için öngörüşmeler 3 haftaya tamamlanır gibi.
-
@leviatanamayan teşekkürler hocam. öngörüşmeden sonra muhtemelen 3-4 hafta sonrası için mülakat organize edilir. daha önce halkbank ve ziraat bankasında müfettiş yardımcılığı süreci böyle işlemişti
-
bana da en geç mayısın 17 sine kadar bu ön görüşmeleri bitirmek istiyoruz dendi.
-
İlk yazdığım ortalamam
Diğerleri genel yetenek ve İngilizce doğrularım -
@beirutde öngörüşmeler başlayınca da bilgi verir misiniz acaba rica etsem sürecin ilerleme şekline göre tahmini bi tarih belirleyebilmek adına hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum
-
@hkt tabi hocam
-
Mülakata hak kazanan herkes mülakata davet edilecek mi yoksa bu kişiler arasında da bir sıralama söz konusu olacak mı arkadaşlar? Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
@supertramp Mülakata hak kazandınız yazıyorsa şayet sizi muhakkak davet edeceklerdir. Geçen senelerde davetlerin üzerine dahi istedikleri sayıya ulaşamayıp ek davet aramaları yapmışlardı.
-
@giffen Tamamdır hocam, teşekkür ediyorum bilgi için.
-
@leventdespoir evet geçtim
-
@histaminik söylediğiniz puanın altında puanı olup hak kazananlar vardı sanki hocam bölüm olarak aynı mı sizinle onu bilmiyorum ama
-
@giffen hangi banka yapmıştı hocam bunu?
-
@thekurt Vakıf bu yıldan önceki alımında yaptı.
-
@beirutde Merhablar geçtiğimiz günlerde öngörüşme sürecinin başlayacağına dair bilgi almıştınız bi ilerleme var mı acaba rica etsem bilgilendirir misiniz
-
@hkt başladı hocam öngörüşmeler.
-
@beirutde teşekkürler
-
@beirutde Hocam siz gerçekleştirdiniz sanırım ön görüşmeyi, nasıl geçti kapsamı nedir bilgi verebilir misiniz acaba neler soruldu, çok minnettar oluruz