Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@kemalugur92 bekledigimden az geldi sayi. hayirli olsun.bilgi icin sagolun
-
@kemalugur92, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Arkadaşlar vakıfbank uzman yardımcısı alımı 80 kişi, kaynak nereden diye sormayın sağlam yerden hayırlı olsun şimdiden
Peki kaç kişi mülakata hak kazanmış onu öğrenebildiniz mi? 4 katı mıdır acaba?
-
@kemalugur92 evet hocam toplamda kaç kisi barajlari geçip mülakata hak kazandi
-
@beirutde 338 kişi mülakata girecekmiş. Sayı beklediklerinden düşük olduğu için alım azmış. Eğer mülakatta da sayı karşılanmazsa daha az olabilirmiş ama böyle bir şey olacağını şahsen düşünmüyorum. Net 80 kişi alırlar. Ben de özel bankada çalışıyorum süreci yeni takip edebildim. Yeni öğrendim.
-
@beirutde Rica ederim, herkes için hayırlısı olsun.
-
@kemalugur92 bunların tabi bir kısmı müfettişlikten elenip uzmanlik teklif edilenler olur heralde hocam.
-
338in içinde müfettişlik mülakatına kalanlar da var mı acaba müfettişlik için de 69 kişi kaldı demişti birisi
-
@kemalugur92 ingilizce barajını esnetip puanı yüksek olanları mülakata çağırma gibi bir durum söz konusu mu acaba hocam bir bilginiz var mı?
-
hocam aramalar ne zaman baslar bilginiz varmı
-
@muddei-hususi Bu sadece uzman yardımcılığı. Ama sınav ilanına başvururken seçtiğimiz pozisyona göre olur diye düşünüyorum. Mesela ben tüm pozisyonları işaretlemiştim. Bu şekilde işaretleyip müfettişlikten elenenler uzman yardımcılığı teklifi alabilir. Biraz kötü bi durum ne yazık ki. Ama bu zaten her devlet bankasının yaptığı sınavlarda olan bir şey. Emin değilim yanlış yönlendirmek istemem sanırım kılavuzda da yazıyordu. Yine de 2019’a göre çok iyi bir alım. O yüzden Ziraat’in her pozisyon için ayrı sınav yapması çok iyi oldu.
Müfettişlik için 69 kişi bilgisi de doğru. 20 kişi alınacak, normalde 4 katı aday çağırılıyor barajı geçen sayısı çok az belli ki, Halkbank gibi esnetmede yapmamışlar.
Vakıf katılım’ın sınavı da gelir inşallah yakında. -
@leontief75 İnanın bi fikrim yok.
-
@kemalugur92 20 kisi mufettislige 20 25 kisi de ic kontrolorluge alinsa. geri kalan kisilerden bir kismina uzmanlik.teklif edilebilir o zaman
-
@ezequiel sadece müfettiş 69 kişi. Mülakata kalan İç kontrolör 72 diye biliyorum. Tüm pozisyonları seçenler birinden elenip diğerinin teklifini alabilir, almayadabilir o tamamen mülakata bağlı. Bir yorum yapıp kimseyi yanlış bilgilendirmek istemiyorum. Sadece mülakat sayılarını ve uzman yardımcılığını kesin söyledim. Bu tüm pozisyonları seçme olayı zaten uzman yardımcılarını 1-0 yenik başlatıyor, buna ben de dahilim.
-
@kemalugur92 Bu sayılarda bir yanlışlık olabilir mi? Çünkü ilanda müfettiş yardımcılığı/kontrolör yardımcılığı için mülakata alınacak kişi sayısı toplam 135 kişi. Banka duyurusunda barajları geçen kişi sayısının bu sayının altında olduğu yazıyor. Siz müfettişlik için 69 kişi kontrolörlük için 72 kişi yazmışsınız toplam 141 yapıyor. Ayrıca ilanda direk kontrolörlük için ayrı bir mülakatta yazmıyor. Tüm pozisyonlardan gerekli barajları geçen önce müfettişlik sonra kontrolörlük için değerlendirilecektir diye belirtilmiş. Sanki müfettiş yardımcılığı ve kontrolör yardımcılığı için toplam 69 kişi daha doğru gibi.
-
@klaytt30 bize iko secenek mi verilmisti uc mu. mufettis-ic kontrolor -uzm yardimcisi
-
69+72 hesabı doğru değil muhtemelen 72 kişiden 3ü başvuruda müfettişlik tercih etmemiş ben böyle anladım çünkü müfettişlikle kontrolörlükte barajlar aynıydı
-
69-72 konusunda ben de bir sorun olduğunu düşünüyorum. En basitinden benim sonuç belgemde "Müfettiş Yardımcılığı ve Kontrolör Yardımcılığı Alanında Mülakata Katılmaya Hak Kazandınız." yazıyor. Ben şimdi 69'un içinde miyim yoksa 72'nin içinde miyim
-
@muddei-hususi Ya sadece uzmanlık seçiliyordu ya da tüm pozisyonlar. Tüm pozisyonları seçende önce müfettişlik sonra kontrolörlük en son da uzmanlık için değerlendiriliyor. Yani ben müfettişlik istemiyorum kontrolörlük istiyorum gibi bir durum yok anladığım kadarıyla.
-
@klaytt30 Sayılarda hata yok ne bildiysem onu aktardım. Arkadaşımın eşi vakıfbank kurumsal gelişim biriminde çalışıyor, sayıları yanlış söylediğini düşünmüyorum. Üstelik sizin düşündüğünüz gibi iç kontrolör+müfettişlik mülakatına kalanların 69 kişi olması imkansız. Zaten müfettiş alımı 20, iç kontrolör alımı 40 kişi. 69dan 60 kişi mi işe alınacak o zaman çok mantıksız. İlla ki iç kontrolör ve müfettiş diye ayırmışlardır mülakatı. Hadi diyelim sizin dediğiniz gibi, toplam 69 kişi o zaman iki pozisyon için alım sayısı çok çok az olur. Yine yarın veya önümüzdeki günlerde bu konu hakkında daha detaylı bilgi almaya çalışırım. İyi geceler arkadaşlar.
-
@kemalugur92 69 kiside 20 kisi. 72 kiside 40 kisi mi alincak yani. ee klavuzda yazan önce müfettislik için sonra iç kontrolör için degerlendirme notu nolcak. bir de hocam benim bildiğim.kadarıyla öngörusmelerde alincak sayi belli değil denmiş