Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@kpss19 Nişanlı sorusunu hatırlamıyorum ama sicili görünüşe güven yaptım.
-
@gürkan35 görünüşe güvendi sanırım onun cevabı. Benim iktisat ve maliye 30 üstü hukuk 20 üstü bekliyorum. İngilizce %70 barajını geçerim ama o gy bitirdi beni. Zaman yetmediğinden yarısından fazlasını sallamışımdır. Oradan kaybedebilir çoğu
-
@citizen-kane ben ingilizceyi geçebilirim kesin konusmiyim alan ıyi gelir diye tahmin ediyorum ama genel yetenekten 10 doğru yapsam öpüp başına koyucam oldum olası bu tür soruları yapamam içimden gelmiyor maalesef.
-
@colebusthe10 hocam muhasebe sectim. genel yetenek 15, ingilizce 15, hukuk 35, iktisat 30, muhasebe 25 dogru olarak bekliyorum. daha onceden sinava katilan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.
-
yine belirleyen ingilizce olucak muhtemelen. gy ve ingilizcr barajini gecenler mufettislik mulakatina kalir buyuk ihtimal. alandan cok dusuk yapmadiysalar
-
@cgzm cevaplar bir yerde mi yayınlandı yoksa sizin sınavda doğru olduğu tahmin ettikleriniz mi
-
@beirutde veya diyordu hocam ve değil
-
@colebusthe10 ben aradim sordum.mufettislik icin hem gy baraji hem ingilizce baraji var dendi
-
@hustundag telegramda tartisildi bazi sorular.tahmini yani
-
@beirutde ilanı düzeltmediler o zaman
-
@colebusthe10 aynen duzeltmeleri gerekiyodu. ama bi kac kisi daha aradi ayni yaniti verdiler sanirim.tek degil iki baraj
-
hocam kısmen paylaşılan sorulara kısmen öngörülerime göre bu şekilde bekliyorum.
-
@hustundag hocam kısmen paylaşılan sorulara kısmen öngörülerime göre bu şekilde bekliyorum.
-
@cgzm anladım hocam , benimde alanın iyiydi ama İngilizce sıkıntı geçemezsek barajı anlamı da yok
-
@beirutde uzmanlık için de sadece ing barajı + 50 alan değil mi doğru anlıyorum. Eğer böyleyse şey de tuhaf diyelim ingilizceden 28 yaptı biri hiç bir şekilde genel puanı etkilememesi kötü olmuş alan için
-
@bykeynes ing 50. ing disi alan gy ortalama yarisi galiba
-
Sınav sonucunun 25 martta açıklanacağına dair önceki sayfalarda yazılanlar olmuş. Bu bilginin doğruluğu var mıdır acaba
-
Sınav sonuçlarının 25 martta açıklanacağı bilgisi kesin mi ?
-
@umut-yıldız kurumu arayıp sordular. kuruma göre kesin ancak bu süreçlerde hiçbir şeye kesin dememeyi öğrendim açıkçası. her şey olabilir.
-
@hustundag aynen öyle hocam ama baraj esnetilir umudum var aslında.