Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@hknkpn Tartışmadan çekilen adama taş atılmaz.Sen okuduğunu anlamıyorsun işte.Ondan sonra ara laf sıkıştırıp şimdi ezber bilgiler olmaz diyorsun.Kaşınıyorsun,kaşıyınca... Hamasetin bini bin para
-
@colebusthe10 okudugunuzu defalarca anlatmalarina ragmen anlamamissiniz iste, bahsettiginiz mantik dersini lisede zaten goruyoruz hepimiz biliyoruz merak etmeyin, ayrica arkadas sizin avam uslubunuza karsi beyefendi bi cevap vermis, hala uzatiyorsunuz.
-
@cgzm Sen ilk önce tartışmadan çekilen adama taş atmamayı öğren. Lisede görmüşmüş bende üniversitede bitirme tezimde kullandım dersini aldım. Sen cosef mezunusuz belli
-
arkadaşlar amma uzatmişsiniz. hem gy baraji hem ingilizce baraji var mufettislik icin. inanmayan arasin sorsun. ziraat ilanini da ornek alirsaniz mufettislikler icin her zaman gy ve ing baraji birlikte olur
-
@cgzm bence hiç uzatmayalım arkadaş bir şeylere sinirli galiba, bizim üzerimizden sinirini atmaya çalışıyor. uğraşmamakta fayda var. iyi günler dilerim.
-
@hknkpn iyi günler canım
-
@beirutde mufettislik barajini gececegimi sanmiyorum ama ilana tekrar baktim evet hem dil hem de genel yetenek baraji var.ayrica burada tartismaya gercekten gerek yok.isin mulakat evresi de var cunku.
-
Dayınla mı gözdağı vermeye çalışıyorsun
-
@colebusthe10 sen iyi misin?gececegimi sanmiyorum demisim.siz soyleyince okudum evet iki baraj var.ama baraji gecen yarin ise baslamiyor sonucta.sakin olun biraz.buradaki herkes sizin gibi bekliyor
-
Ben insan kaynaklarında çalışıyorum. Twitterda bir paylaşım yapmışsınız. Telegram vs. her grupta varım. Herşeyden haberdarız.
-
-
@colebusthe10 başlığı trolleyerek pazar eğlencesi çıkardığını düşünüyorum
-
@muddei-hususi Hocam ağzınıza sağlık
-
@muddei-hususi Mülakatta tüm soruları bilip neden eledim deme sonra ben baştan söyleyim
-
@colebusthe10 tehdit mi ediyorsunuz?
-
Başlığa her bildirim geldiğinde sınav ile ilgili bir bilgi heralde diye bakıyorum. Bu sınavlardan dolayı hepimiz gerginiz. Arkadaşlar rica etsem burayı sadece bilgi amaçlı kullanabilirmiyiz?
-
silinmiştir
-
@bykeynes arkadaşlar bu sınavdan sonra mühendislik mezunlarına uzman yardımcılığı olmazda hangi pozisyonda iş verebilirler. Gişede çalışabiliorlar mı mesela
-
Merhaba herkese bugün açıklanacak diye bir söylenti vardı sadece söylentide kaldı heralde
-
@brktp6 bugün için degildi o söylenti yarın içindi.