Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@beirutde hocam söylenti mi bilgi mi yarın kesin mi
-
@leontief75 kesin değil hocam. ben ilk günlerde aradigimda 25 denilmisti sonraki arkadaslara tarih belli değil denmiş. o yüzden kesin bilgi değil.
-
@beirutde belli değil mi haydaa inş yarın açıklanır
-
Açıklanma yok galiba arkadaşlar zaten vakifin bir aydan önce açıklaması çok sürpriz olurdu bu arada sınav sorularına erişim imkanı olan oldu mu ankarada yaşayan arkadaşlardan
-
ben az once aradigimda net tarih verilemedigi soylendi hem vakifbank hem anadolu uni tarafindan. ilk aranildiginda 25i denmesi garip. muhtemelen araya baska sinavlar girdigi icin oncelik siralamalari degismistir.
-
@justinterrogate evet muhtemelen önce anadolu uni tarafindan bankaya 25 tarihi verildi. sonra geri cekildi
-
ÖSYM şak diye açıklıyor ÖSYM yapsa ya sınavı
-
Bugun aciklansaydi cok iyi olurdu.
-
25i için çok aradılar ya açıklayacakları varsa da inadından açıklamazlar artık,bunalmışlardır
-
@retro yine de akşama kadar açıklanabilir belli olmaz
-
@muddei-hususi osym benzer katilima sahip sinavlari 1 ay sonra acikliyor ama orada aciklanacagi gunun onceden belli olmasi gibi bi avantaj var. burada belirsizlik yuzunden sinavlara gore pozisyon alamiyoruz o sinir bozucu
-
@justinterrogate ales yds falan çok daha kısa sürede açıklanıyor belki üniversite sınavı 1 ay sürüyordur
-
Hocam sizce bu sınavda duruma göre gişeyede alım olur mu
-
Başka sınavlarda içeriden duyumlar kesilmezdi, hayırdır ne oldu?
-
@colebusthe10 aynen. ölü burası ölü
-
@beirutde telegram çürüttü buraları
-
Yaprak kıpıldamıyor
-
Ben telegramda yokum ne diyosunuz bu hafta açıklanır mı
-
@muddei-hususi son sinavda 22 gunde aciklanmis sanirim.o yuzden bu hafta olabilir diye dusunuyorum ben.
-
Bu hafta olmazsa haftaya kesin zaten ama ben şunu merak ediyorum ben 20genel yetenek yapmışımdır diyen var mi arkadaşlar yapanlar yazsa keşke biz de ona göre değerlendirme yapardik