KPSS 2020/2 ÖSYM Merkezi Atamaları ve Kontenjanları
-
@sim kardeşim 4001 olanları da dahil ederek yazıyorum. Sonuçta onları tercih etmek içinde özel şartlar dışında bir engel yok.
-
Sözleşmeli kadroya giren bir personel için görevden ayrıldıktan sonra 1 yıl geri dönemez şartı var. Bu sadece sözleşmeli kadro için mi yoksa tüm kurum kadroları için mi ? Mesela sözleşmeli kadrodayken kpss alandan tercih verebiliyor muyuz hemen ?
-
Puanlar ilk atamaya göre düşük mü bana mı öyle geldi? @Antimülakat
-
@onuktekin kesinlikle oyle anlam veremedim saskinim
-
@guyguy26 Millet ümitsizlikten tercih mi yapmadı anlamadım hiç.
-
@onuktekin bende oyle dusundum
ilk defa bu konuda umut besledim bugun , birgun belki bizde ataniriz 🤭
-
@guyguy26 Yarım puanla çok yaklaştım bugün
Yok yani başka yerlerde geliyormuş tutturmak da problem. 1-2 kişilik alım çok olduğu için de tercihlerde böyle bir sonuç ortaya çıkmış olabilir.
-
@onuktekin ayni durumu yasadim hocam 12. Tercihime 1,3 puan uzaktaymisim , ben eglencesine basvurmustum meger atanirmisim
2.alimlarda bu sekilde kapatir mi ki ?
-
-
@guyguy26 ikinci alım dediğiniz şey nedir.. boş kalan kadrolar için tekrar ilan veriliyor mu? mesela yerleşip gitmeyenlerinki açıkta kalacak
-
@onuktekin merhaba hocam bilmediğim için sormak istedim. 2.5 yıl oldu mezun olali guyda bir il geldi Allah'a sukur ama daha sınav beklemede . Benim aklıma takılan soru şu size. B den 85-90 civarı almak zor mudur? Alandan ilan bekle kurum + mülakat sürecini uzun yaşamaktansa B ye çalışıp merkezi atamak daha mı iyi sizce de ? İnsan yoruluyor artık yaş ilerliyor zaman durmuyor ama yerinde sayiyorsun alanı beklerken o sebeple kıyas yapmak istedim.
-
@su28a Merhaba, sadece gy-gk çalışınca 90 üstü almak çok kolay. Üstelik alan puanını da iyi etkiliyor. Ben ilk önce merkezi için uğraşmadığıma pişmanım. Merkeziden atanıp dili halledip daha güzel şeyler yapabilirdim diye düşünüyorum. 2022 kpss için daha vakit var. Bu sene alan ya da dil için uğraşıp seneye de b için çalışabilirsiniz. Dil ile alan b kadrolar da çok iyi.
-
@sblue hocam , b grubu alimi 2 yilda en az 4 kez oluyor 2020 puaniyla 3 merkezi alim daha olacak 2022 kadar .
-
@onuktekin kesinlikle düşük. 88 ve altında gerçekleşmiş İİBF bölümleri.
Özellikle Çeko 83'lere düşmesi oldukça şaşırttı.
-
@antimülakat Böyle olmasının tek sebebi alımların hep 1-2 kişilik dağılması olabilir gibi geliyor ama emin olamıyorum. Önceki alımların dağılımları da mı böyleydi?
-
4431'in en düşük kapattığı yer Şırnak Uni 86,366 ile kapatmiş. Diğer iibf bölumlerini bilmem ama 4431 normal kapatmis bence.
-
@onuktekin tam olarak bunu yapmak istediğim için 2018den 2020 gelene kadar mülakatlardan elenince zaten az da ilan vardı 2020 de b grubu çalıştım. 2019 puanı da iyi olmasa vardı.
çok şükür bu 2020/2 de atandım çok güzel deniz kenarı sakin bir yere. şimdi sırada yds + 90 üstü puan hedefiyle merkezi uzmanlıklar var. ya nasip
-
@su28a inanın hiç zor değil ben 88 civarı bir puan aldım. öyle 5 aylık bir çalışma ile b grubu çalıştım. mülakat vs. olmadan şimdi bu atamada yerleştim. en azından bir iş sahibi oldum devlet memurluğunda. paramı kazanırken merkezi uzmanlıklar hedefim şimdi.
-
@paragliding aynen bence de. 4431 cok da dusmemis
-
@onuktekin iibf puanları 2020 de öyle aman aman yüksek değildi. genel bir yığılma 90 - 85 arası