KPSS 2020/2 ÖSYM Merkezi Atamaları ve Kontenjanları
-
@maxiidareci hayırlı olsun inşallah
bu şekilde bekleyince daha zor oluyor. İnşallah daha iyilerini de yapar paylaşırsınız
-
@paragliding
LİSANS 4001 kodu: 91,34Uluslararası İlişkiler 88,69
Ekonometri 88,38
Kamu yönetimi 87,52
İşletme 86,36
İktisat 85,79
Maliye 85,39
Çeko 83,84
Hukuk 87,4
En düşük puanlar bu şekilde gerçekleşmiş. 2. merkezi atamada bu seviyeye düşmesi beklenirdi diye hatırlıyorum. -
@maxiidareci hayırlı uğurlu olsun hocam çok sevindim sizin adınıza. Benim bölümüm maliye . Maliyeden B için atanabilir miyim kaç alırsam atanirim ?
-
@onuktekin alan puanım yine normal guy tercihim geldi bu sene tekrar alanla meşgul olmak istemiyorum o yüzden. 2022 için şimdiden yavaş yavaş başlasam diyorum tarih pek yok bende çünkü. Mesela 4 atama varya hocam . Gitgide kadro sayıları düşüyor mu her tercihte ?
-
@su28a Kadro sayıları artabilir de azabilir de. İnşallah düşündüğünüzden daha iyi olur. Alanda gy-gk den iyi yapıp yanına işletme ve kamu yönetimi koyarsanız 2021'de gy-gk çalışmanın ekmeğini yemeye başlarsınız. Diğer türlü de şimdiden p3 odaklı başlarsanız 90 üstüne rahat çıkarsınız. 90 üstü de il atamada tercihine gider.
-
4459 kodu P3 84 puan 2. alımda atanma şansım var mı?
-
@maxiidareci hocam siz 5 ayda nasıl çalıştınız ? Önceden tarih vs alt yapıniz sağlam mıydı? Hangi kaynakları kullandınız günde kaç saat ile ?
-
@onuktekin kafama yattı B den atanma işi en azından kurum sınavı mülakatı yok.
-
DHMİ aim memurluğu kaçla kapattı nasıl öğrenebiliriz?
-
@mantıkuttayyr ÖSYM sitesinde sayısal bilgiler kısmında var.
-
@onuktekin, içinde söyledi: KPSS 2020/2 ÖSYM Merkezi Atamaları ve Kontenjanları
@maxiidareci hayırlı olsun inşallah
bu şekilde bekleyince daha zor oluyor. İnşallah daha iyilerini de yapar paylaşırsınız
inşallah tabiki
hepimize nasip olsun
-
@su28a, içinde söyledi: KPSS 2020/2 ÖSYM Merkezi Atamaları ve Kontenjanları
@maxiidareci hayırlı uğurlu olsun hocam çok sevindim sizin adınıza. Benim bölümüm maliye . Maliyeden B için atanabilir miyim kaç alırsam atanirim ?
90 - 85 arası bir puana atarsınız. maliyede b grubunun şanslı bölümlerinden
-
@su28a benim altyapım vardı zaten ancak yine de tarih coğrafyayı oturdum çalıştım bol soru çözdüm. dersleri bitirken konu konu 1 soru bankası bitirin. sonra da komple ders bitince 1 çıkmış soru 1 pegem, benim hocam vb. kaynak bitirin.
sonra da sınava 2 ay kala mutlaka türkiye geneli denemeleri bulun bastırın onları çözün çıkmış sınavlarla. -
@onuktekin puanlara nerden baktınız
-
-
@onuktekin https://www.tercihiniyap.net/atama-puanlari/kpss-20202-lisans-atama-taban-puanlari-kacta-kaldi-h12360.html
buradan da taban puanları görebilirsiniz.
-
@onuktekin bende mantıklı bir neden bulamadım. Sonuçta herkes bir an evvel atanmayı hadefliyor.
-
@onuktekin hocam nitelik kodlarına göre kaç sayıda kadro açıldığına dair bir tablo vardı onu bulamadım elinde olan var mı? mesela işletme bölümü mezunlarına şu sayıda kadro açılmış diye
-
@keynesyensentez forumda değil de sitede haberlerde vardır.
-
@onuktekin tamam hocam teşekkürler