Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
@sipahi Belgeleri hazırlayıp mülakata gidicez. Bir hafta-10 gün içinde açıklanır. Sonra kazananlar sağlık muayenesi ve son olarak güvenlik soruşturması.
-
o kadar çabuk mu açıklanıyor. bir de sağlık muayenesinde asker gibi mi muayene ediyolar
-
-
@80üstamadnnmsz Evet çabuk açıklanıyor ama muayeneydi, soruşturmaydı derken işe başlama epey zaman alıyor. Sağlık muayenesinin nasıl olduğu konusunda bilgim yok
-
@carpe-vita teşekkür ederim hocam
-
@carpe-vita hocam mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz bölüm bazlı mı
-
@80üstamadnnmsz Hocam ben milli savunmaya değil silahlı kuvvetlere başvurdum. Onlar sadece uluslararası ilişkiler mezunu aldığı için direkt alanıma çalışıyorum.
-
Arkadaşlar getirilecek evraklar arasında yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin aslı diyor mezuniyet belgesi e-devletten alınan oluyor mu? İlla diploma olması mı lazım yanımda
-
@aybs7 Ben ıslak imzalı diploma örneğini götürcem. Diplomayı komple nasıl götüreyim, şehir dışından gelicem sonuçta
-
güvenlik soruşturması formunu nerden indireceğiz acaba?
-
-
Memur alımı sonucu açıklandı mı arkadaşlar?
-
@carpe-vita ya ben de şehir dışından geleceğim ama diplomam da bulunduğum şehirde değil şuan ulaşmam biraz zor olacak e devletten alınan oluyorsa çok iyi olur benim için
-
@aybs7 e-devlet oluyor mu bilmiyorum. Kurumu arayıp sorun kesinlikle. Ben diplomamı alırken fotokopisini çektirip "Aslı gibidir" ibaresi ile imzalatıp mühür vurdurmuştum dekanlıkta. O belgeyi götüreceğim. E-devlet olsa benim için de daha iyi olurdu.
-
@mirakar +1
-
msb uzman yard dan daha önce mülakata giren oldu mu? bilgilendirme yaparsa iyi olur.
-
@carpe-vita evet arayacağım kesinlikle teşekkür ederim
-
@aybs7 Kurumun vereceği yanıtı da bizimle paylaşırsanız müteşekkir olurum
-
Aradım arkadaşlar e-devletten alınan mezuniyet belgesi oluyormuş.
-
@aybs7 hocam kendisi hakkında bilgi verebilecekler kısmına sadece tel isim iş yazsak olur mu yoksa ikametgah adresleri ve tc kimlik numaraları da mı isteniyor