Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
memurluk açıklanmamış mı ben mi göremedim
-
@papatyaçayı aynen bende goremiyorum
-
arkadaşalr şu güvenlik soruşturması formunu nerden bulacam sitede bir de hatırladığım kadaryla o pdf formatında idi yani üzerinde düzenleme nasıl yapacağız bilgisi olan var mı ?
-
ben indirmiştim ancak worde çeviremiyorum farklı kaydet denedim ancak olmadı
-
@80üstamadnnmsz nasıl edeceyuk
-
bilmiyorum bir de başvuru kılavuzunda güvenlik soruşturması 2 sayfa demiş ancak benim indirdiğim pdf 1 sayfa gözüküyor
-
@80üstamadnnmsz onu fark etmemişim haklısınız ?
-
@80üstamadnnmsz hocam doldurduğunuzda iki sayfaya taşacak o yüzden o açıklamayı yapmışlardır.
-
@gören hocam arkalı önlü demiş o yüzden kafam karıştı
-
@80üstamadnnmsz bir de 2 sayfa olan form diye yazmışlar . Bu formları tekrar koysalardı keşke word dosyası olarak
-
Arkadaşlar sınav saati olarak ne görünüyor sizde? Benim sabah 08:00 yazıyor ama herkese aynı saati yazmamışlardır umarım
-
Arkadaslar hangi belgeler goturcez
-
@80üstamadnnmsz Çıktı alırken ayrı sayfalarda olmaması gerekiyor. Arkalı önlü çıktı alacaksınız. Sebebi en sonunda imza yeri var ayrı sayfada olunca imzanın anlamı kalmıyor
-
@gören hocam peki siz worde çevirebildiniz mi
-
@o-bilgin herkesi 8 de toplayıp belli bi sıraya göre alacaklar bence
-
@80üstamadnnmsz hocam Google a pdf word çevirme yazın çıkan ilk sitede kolaylıkla dönüştürebilirsiniz
-
@gören teşekkür ederim yaptım
-
Hocalarım kaçla kapattı nerden bakcaz memur alımına başvurmuştum
-
@sherlock Memur alımı açıklanmadı daha. Uzman yardımcısı alımı açıklandı. Msb'nin personel temin sitesinde yayınlanıyor.
-
Arkadaslar simdi surec nasil ilerleyecek bilgisi olan varsa paylasabilir mi