Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
-
iletişim bilgileri kısmında yakın tel no, gsm, cep telefonu yazıyor burada yakın olarak aile bireyi mi girmeliyiz ayrıca gsm cep telefonu vesaire hepsi aynı şeyler birkaç farklı kişi mi isteniyor acaba biraz sorunlu bir bölüm gibi geldi bana
-
Deniz kuvvetleri ilanındaki iibf'den alınan gihs uzman maaşı ne kadar bilgisi olan var mı?
-
Ben puan türü seçemedim. Öylece devam ediyor başvuru. Peki bizim hangi puan türünü kullanacağımızı sistem otomatik mi belirliyor?
-
@blueberry muhtemelen en yüksek puanı kendi seçiyordur seçim bölümü yok çünkü sadece puan görünümü var, iletişim bilgileri kısmını çözebildiniz mi
-
@bahriyelii61 Hocam otomatik çıkıyor. Bendekiler doğruydu hiç ellemedim ama güncelle diye seçenek var.
-
Bu puan seçme işini soracağım. İnşallah sistem otomatik en yükseği seçiyordur.
-
milli savunma uzman yardımcısı kadrosunda boy-kilo şartlarına subay alımlarındaki gibi uyulması zorunlu mu? Biliyor musunuz? Çünkü TSK mensuplarının yönetmeliğine uygun sağlık raporu alınmalıdır yazmışlar.
Sahil güvenlik de son ilanında tsk mensuplarının sağlık yönetmeliğine değinerek sağlık raporu alınmalıdır yazmıştı ancak aradığımda içerisinde yer alan boy kilo şartını sağlamanın zorunlu olmadığını sadece vki'nin normal olması gerektiğini ifade etmişlerdi.
-
@blueberry benim de aynısı oldu. Sistemden kendi seçiyordur.
-
@onuktekin Hocam 2019 ve 2020 puanları var, onu da otomatik mi belirliyor bu acaba en yüksek hangisi diye. Bi terslik olmaz umarım.
-
@blueberry ondan bahsetmiyorum yakın tel no kısmı var oraya aile bireyi mi yazdınız ayrıca hem gsm hem telefon numarası yazıyor nasıl tamamladınız o kısmı
-
arkadaşlar gecen seneki ilanda puanlar kaça düştü listeye ulasabildinjz mi
-
@blueberry bir şey olmaz bence.
-
@beirutde önceki alım bölüm bazlıydı
-
@blueberry oncekinde galiba puan puan ayirip 5 er kisi 5 er kisi almislar.simdi 3 puan turune 14 kisi falan koymuslar
-
@platypus yönetmeliğin 76. 77. ve 78. maddelerine ve 51. maddesine bakın.
76. madde: ... personel fikir ağırlıklı işlerde görev yapıyorsa Kara Kuv-vetleri Komutanlığı (2) Numaralı Sınıflandırma Çizelgesinde Personel sınıfının üstsubay sütununa göre... değerlendirilir.
Yönetmeliğin altında tablolar var. Oradaki şartlara bakın. Şimdi bakamadım hepsine. Konuyu oradan netleştirebilirsiniz. -
@onuktekin çok sağolun gözümden kaçmış
-
Yanılmıyorsam 2017 yılında girdim mülakatına. Msb uzman yardımcılığı... En unutamadığım mülakatımdır. Yaklaşık 45 dakika sürdü. Komisyonda orda askerlerin gördüğünde titrediği kişiler var. Hem asker hem idari kişiler giriyor komisyona. Büyükelçi falan filan... 7 kişilik mülakattı. Hayatımın en zor mülakatıydı. Zor sorular vardı. İktisattan falan hiç duymadığım kişileri sormuşlardı. Belki de yoklardı. araştırdım sonradan öyle kişiler yok bile ya da ben bulamadım. Alan dışında güncel siyasi ve askeri olaylara kesinlikle hakim olun. Yorumunuzu soruyorlar. Mesela şu an en çok konuşulan konu Tsk’nın siha ve diğer askeri ekipmaların üretiminde ve kullanımında başarılı olmasıdır. Mesela size şöyle bir soru gelebilir: Sence biz neden siha üretiyoruz? Sakın ola dış güçlerin oyınalrı tarzında cevap vermeyin:)) Girmeniz de koaly değil arkadaşlar istekli olun, kalifiye olduğunuzu gösterin... Şansa belki alırlar. Benim zamanımda 7 kişilik ilana çıktılar. 12 kişi girdik mülakata, emin olmamakla birlikte sonradan duyduğuma göre sadece 1 kişi alınmış:)) Söylediklerimden korkmayın ama diğer kurum mülakatları lakayır bir yer değil. İşini ciddi yapan ve gerçekten 7 kişilik komisyonfa sadece 1 güleryüzlü komisyon üyesi belki görürsünüz. Tedbirli olun işin ciddiyetini kavrayın. Hey gidi günler o zaman 96 puanla girmiştim:)) Bol şans
-
Milli Savunma Uzman Yardımcısı (1) kaç puana düşer sizce dostlar?
-
detaylara dikkat edin sınav yapılacağı vakit erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamalı deniyor.