Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
@carpe-vita evet hocam bende aynen böyle yaptım. Diploma falan denilince anlam veremedim açıkçası
-
Adalet bölümünden yapılacak 6 kişilik alımda kaç puanla kapatır fikri olan var mı?
-
RTÜK ve Dernekler kazanan arkadaşlar buraya başvurmaz umarım. Zaten maaş aynı.
-
Arkadaşlar msb memur alımı başvurusu yapmak istiyorum uzman memur 14 kişi alıyo iibf kısmı ona başvurcak dimi bi de uzman statüsünde mi yoksa memur statüsünde mi başlıyoruz üniforma mı takım elbise mi giyilecek meslekte bunlarla ilgili kısa bilgi verenden Allah razı olsun şimdiden
-
@sherlock Sivil memur hocam ne üniforması
-
@sherlock Silahlı kuvvetler uzman yardımcısı için askerlerle beraber içtimaya dahil olursunuz. TSK mevzuatına tabi sivil memur statüsünde. Yani TSK personeli oluyorsunuz. Asker üniforması giyilmez ama. MSB ise normal memurluktur.
-
@blueberry eyvallah hocam teşekkürler
-
@carpe-vita tsk personeli oldugun için sordum sonuçta tsk da üniforma giyen memur var hocam
-
Ahahaha askerliğinizi yaptınız mı beyler siz ? Ne içtiması ya. Siz hangi içtimada sivil memur gördünüz ?
Kadro adı üstüne uzman yardımcısı (kariyer uzman olacaksınız), "sivil memur" farklı bir kadrodur ki o da içtimaya katılmaz. Normal takım elbise giyersiniz. Ciddi olmadığınızı düşünüyorum yazılanlarda ya da rakip elemeye çalışıyorsunuz.
-
@uzakufuklar hocam peki renk körü olmam bir engel teşkil eder mi bilginiz var mı? Uzman yardımcılığı için soruyorum. Aradım açmadılar, mail de attım cevap vermediler. İlanda jandarma ve sahil güvenlik sağlık yönetmeliği diyor ama sivil memurda renk körlüğüne neden baksınlar anlayamıyorum.
-
@uzakufuklar
normal takım elbise konusunda emin misiniz hocam? kamuflajlı takım elbise giyileceğine dair söylentiler duydum. -
Sabahları da çavuş uyandırıyor haberiniz olsun. Sabah 5 kalk, akşam 9 yat; ona göre düşünün.
-
uzman memur alımının kaç ile kapatacağını merakla bekliyorum. Kamuflajlı takım da iyiymiş gözaltı boyaları ile şık durur
-
https://i.hizliresim.com/5cVpCr.jpg
yönetmelik gereği giyilmesi gereken ceket hocam.
@azsakallıdede -
@duha düşünmeden sululuk yapmamak lazımmış teşekkür ederim bilgi için hocam
-
@azsakallıdede
aman hocam şaka yapıyorum sululuğa devam lütfen abartmadık inşallah millet şu ceketi giyip mülakata gitmez inşallah
gerçi olumlu bir etki yaratabilir -
Formu güncelleyebiliyor muyuz arkadaşlar?
-
14 kişilik (m.s uzman yardımcısı) Kacla kapatır var mı öngörüsü olan
-
@uzakufuklar, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
Ahahaha askerliğinizi yaptınız mı beyler siz ? Ne içtiması ya. Siz hangi içtimada sivil memur gördünüz ?
Kadro adı üstüne uzman yardımcısı (kariyer uzman olacaksınız), "sivil memur" farklı bir kadrodur ki o da içtimaya katılmaz. Normal takım elbise giyersiniz. Ciddi olmadığınızı düşünüyorum yazılanlarda ya da rakip elemeye çalışıyorsunuz.
Danıştay'dan sivil memurlar için içtima kararı https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/danistaydan-sivil-memurlar-icin-ictima-karari-1804284
Bilgin yoksa yorumun da olmasın.
-
@uzakufuklar Bir de rakip elemek demişsin. Kimse 10 dakikalık içtima için işini bırakmaz.