AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Herkes kendi perspektifinden bakıyor olaya.Uzatmayin işte ya en güzeli kimse etiketleyerek direk kişiye cevap vermesin.@Aslan-Reyiz bir paylaşım yapmis birisi yok hemen yds isteyecek bos is diye yazmış.Yds 70 almak sıfır ingilizce bilgisiyle alınacak bir sey benim gözümde.Ama sana göre zordur senin fikrin.Yani bakıyorum boyle hep ukala tipler.Neyin ne olduğunu bizde biliyoruz.A grubunda sistem bozuk aksini söyleyen benimle muhabbete girmesin.
-
@zenginmemur kimse doğuştan almıyor kardeşim o YDS puanını herkes 2 3 yıl kurslara da gitmiyor
-
@zenginmemur madem öyle toefl ielts gibi sınavların eşdeğerliği de kabul ediliyo diye biliyorum yds iyi ölçmüyosa başka sınavlara gir ordan al gerekli puanı
-
@zenginmemur kardeş benim puanım 89... her yds’li başlıkta seni görmekten bıktım. Sürekli boş konuşuyorsun. Hmb uzman yardımcılığı başlığında senin nickini görmekten kusasım geliyordu. Şimdi de buraya dadandın. Yeter lütfen rasyonel ol.
-
@zenginmemur ''Yds 70 almak sıfır ingilizce bilgisiyle alınacak bir sey benim gözümde'' Al hocam elinden tutan mı var.
-
Yeni haber var sandım ama başka şeyler konuşulmuş. Yıl oldu 2021 millet hala uzmanlıkta yds olmasın diye tartışma çıkarıyor. İnşallah C seviyesi ister de puanı olan girer (bunun bi sonraki aşaması kpsssiz uzman yard alımı olsun diye etkinlik düzenlemek heralde allah akıl fikir versin)
-
Ne bakanlıklar ne karar mercileri bizi tınlamıyor zaten tartışmanın hiçbir getirisi yok. Adamlar bırakın ydsyi kpss puan türü bile yazmamış tarih bile yazmamış beyler karşımızda böyle bir cisim var hiç gerek yok birbirimizi kırmaya zaten ilan gelmiyor
-
@beirutde Yds istemeyen kurumlarda uzmanlığa geçenlerin dil yeterliliği uzaydan sağlanıyorsa demek
-
Sorun YDS istesin veya istemesin sorunu değil sorun çok başka böyle yersiz tartışmayla bizden çok da fazla bişi olmaz . Senin YDS puanın var benim KPSS puanım var diyip birbirimizi yeriz sonuç olarak ortada olmayan bi ilan hadi ilan geldi diyelim en az 1 sene sürecek bi süreç keşke bunlara çözüm üretsek şimdi KPSS ve YDS puanlarınızı dövüştürmeye devam edebilirsiniz
-
@elika ingilizce konusunda birseyler dediler mi
-
Yönetmeliğinde YDS isteyeceği belli. Boş tartışmalara gerek yok. Önemli olan hangi seviyede İngilizce isteyeceği. Umarım C seviye ister de, bir mülakata daha girebilirim. Hayırlısı olsun.
-
Forum yine "fayting fayting" olmuş.
-
Hocalarım yds'den önce bizim bu ilanın gelmesini sağlamamız lazım yoksa daha çoook tartışırız ilan gelmedikten sonra
-
@siyaset-bilimci ahahhaha
-
bağlı kuruluşu SGK 2020 yılında uzman yardımcılığı başvurusu için minimum YDS 60 istedi bakanlıkta minimum 60 yds isteyecektir tahminen
-
@siyaset-bilimci niye YDS den önce ? Zaten pandemi yüzünden sınavlar ertelendi kimse giremedi. Bence bankanlık daha yönetmelik çıkaracak da ilanı yayınlayacak da...uzun bir süreç var önümüzde. Ancak Mayısı bulur diye düşünüyorum. Ve inşallah ALANDAN yüksek puanı olup da YDS puanı olmayan adaylar bu YDS sınavına girip 70 i geçer ve onlar yerleşir kadroya. En adil olanı bu.
-
@hakimehanımm hersey adil bir sekilde ilerliyo zaten demi
-
@hakimehanımm YDS'si olanın her zaman YDS isteyen kurumu savunmasını anlarım da sınav YDS'den önce gelsin demek nedir ya shshsgsggsg
-
@beirutde bu konuda yorumumu yaptım sadece, her şeyin mükemmel ilerlediğini söylemedim bir şeye de muhalefet olmayın. Sadece temenniydi benimki.. YDS istememesi doğru olmaz çünkü bu zamana kadar öyle olmuş bu da öyle olur büyük ihtimal ama bu olağanüstü dönemde kurum biraz anlayışlı davranıp YDS sonrası başvuruları başlatır diye umuyorum olur olmaz bilemem.
-
@beyaz-fil bencilliğin vücut bulmuş hali bazı insanlar. Allah herkesin kalbine göre versin hocam