AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@yunus1059 hocam bu sorunun cevabını kimse bilemez daha ilanın ayrıntıları açıklanmadı, bekleyeceğiz. bugüne dek ilanlarda 5 yıl gördüm, 3 yıl gördüm, 2 yıl gördüm, tamamen kurumların kararı oluyor bu
-
adamlar bir ilan koyuyor çok afedersiniz yumuşatarak söylüyorum kaka yapar gibi ilan veriyorlar ne puan ne tarih ne ek nitelikler.
-
@gpale kabız bir ilan diyelim.
-
Bürokratik tembelliğin zuhur etmiş, vücut bulmuş halidir Çalışma Bakanlığı. Fazlasıyla trajikomik.
-
Zaten yds 70 isteyecek de işletmeyle endüstri mühendisliğini birlikte olmasına hiç anlam veremedim ne alaka?
-
Sosyoloji yds ister mi acaba, maaşları nasıl olur?
-
@maybe_oneday hocam endüstri müh ile işletme dersleri çok benzer hatta ünilerde isle okuyanlar endüstri mühte yan dal yapabiliyorlar.
-
Yds sartini kuruma girdikten sonra isteyebilir mi
-
@adam-simith Tüm uzman yardımcılarının uzmanlığa atanmaları için Yabancı Dil Sınavı'ndan yeterli puanı almak hali hazırda yasal bir zorunluluk (657 sayılı kanun Ek Madde 41). Şahsi görüşüm Bakanlık alım öncesi aile, çalışma ve sosyal hizmetler uzmanlığı için yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Bu garip duyurunun sebebi bu tahminimce . Duyuruda YDS puanı ifadesi olması idari düzenlemede de alımlar için YDS şartının yer alacağının habercisidir.
-
@keynesinvarisi Kaç puan ister YDS hocam? Bazı kurumlar 50 veya 60 isteyebiliyor.
-
@blueberry Onu tahmin etmek mümkün değil. Ancak basit düşünürsek 70 olma olasılığı daha yüksek diyebilirim.
-
@adam-simith keynesinvarisinin dediği gibi uzman yardımcılığından uzmanlığa geçmek için yazdığınız tez yanında yds şartı da gerekli ve kurumlar genelde 70 istiyor, bir de yazılı sınav yapıyorlar. iki kere imkan veriyorlar ve ikisinde de geçilmezse düz memurluğa düşürülüyorsunuz. GSB yds 70 istiyor. Bence diğerleri de 70 istiyordur.
-
Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı mi bu ilan ? Eğer öyleyse P3 istemesi biraz abuk olur? Daha önceki sınavda test sınavı var mıymış?
-
Şimdiden iş müfettişliği ilanının tahtına gözünü dikmiş!
-
ilanı görünce afedersiniz, biraz maytap geçecem, 1283718927389123 gündür açıklanmayan müfettişlik aklıma geliyor
-
kabız ilan. ilanı dahi aciklayaman bi kurum süreci kimnbilir nasil yurutcek . 1-2 yıl sürer heralde
-
"ilanın ucundan gösterip gerisini getirmemek" diye bir şey olabileceğini de göstermiş oldular yani, pes doğrusu
-
Arkadaşlar bakanlığın personel daire başkanlığını aradım. Çok ketumlar ne yazık ki. Hiçbir bilgi vermiyorlar. Sadece 2021 KPSS’nin beklenmeyeceğini öğrendim ancak güvenemiyorum da çünkü benzer durum aynı bakanlıkta asdep alımlarında da olmuştu. Alım olacağını bakanın söylemesinden 2 sene sonra ilan gelmişti. Belki arayarak bir baskı oluşturulabilir. Bilgi alan olursa buradan paylaşılırsa çok mutlu oluruz.
-
Bu aksam 19.00 da ACSHB Uzman Yrd. aliminda YDS istenmemesi icin etkinlik yapilacaktir.
-
@aslan-reyiz yds istenir inşallah