AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Arkadaşlar cimer'den yazdık ilan kesinleşince bakanlığın sitesinden yayınlanacaktır dediler
-
Hocam cevap olarak kimi kime sikayet ediyon gelirse şaşırma
-
@prime1793 top kale çizgisini geçerse gol olur demek istemişler hocam öyle mi? Bir teşekkürü çok görmeseydiniz. Kimse bilmiyor bunları.
-
Cimerden aldığım bu e posta içime su serpti doğru dediniz bı teşekkür etmek lazım
-
@prime1793 Kesinleşmezsede yazılmayacak o zaman. Teşekkürler cimer teşekkürler Türkiye
-
Cimer yıl sonunda mali hizmetler sınavı düşünülüyor diyeli 2 yıl olacak.
-
İlan kesinleşince mi? Olmama ihtimali de var yani.
-
Bu ilan gelse bile en erken hazirana vs bence.
-
Hadi desen bürokratik değisiklikler oldu... Bakan değismedi. Bakan yrd değismedi. Ya arkadaş almayacağın uzmanı neden resmi gazetede yayınlarsın??!! hadi alacaksın diyelim, neden alacağın zaman yayınlamazsın. Bu kadar mı düzensiz programsız iş yapiyorlar. Anlamak mümkün degil. Ya uzman olmanin sartlari üc assagi bes yukari belli zaten. senden astronot istemiyorlar ki. Yani kimse yemin ederim ne yaptığını bilmiyor
-
bu ilan ne zaman gelecek acaba
-
Yukarııı
-
Arkadaşlar 2021 kpss öncesi gelse de en azından puanlar boşa gitmese keşke gelse
-
@asimetri ben aradığımda 2021 kpss yi bulmaz öncesinde yapılır demişlerdi
-
@elika YDS isteyip istemeyeceklerini sordunuz mu acaba?
-
@seadorf şartlar sitemizde yayınlanır dendi o la ilgili bilgi verilmedi
-
@elika teşekkürler
-
Ben aradığımda “devlet personel başkanlığını arayın” dediler en son kapanmamış mıydı orası.
-
@maximum hocam devlet personel başkanlığının yerini AÇSHB'deki Devlet Personel Dairesi almadı mı? hayır nasıl bir hedef şaşırtmadır bu
-
Çalış-ma
-
Hoçça ğalın ğidiyom ben