AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@hakimehanımm kimsenin elinden tutmuyoeuz otursunlad herkese laf yetistirceklerine yds calissinlar o zaman. o ulvi kpss puanlari da bosa gitmez
-
İlana yeni şart geldi hayırlı olsun YDS puanını en son kim aldıysa tazecik en çok o hakediyormuş.. ahahah
-
@beirutde ben de onu diyorum zaten emin olun herkes YDS çalışıyor şu sıralar YDS sonrası başvuru başlarsa 85 puanlarla merkez uzman olmayı hayal etmeyin boşuna herkese kolay gelsin iyi günler dilerim
-
@hakimehanımm hofff aynen hadi bakalim mini mini birler calisin bakalom
-
@beirutde
tavırlarınızdan anladığım kadarıyla alandan iyi bir puan almayı beceremeyip yds ile sağa sola sataşan tiplerdensiniz.
valla bu süreçte bizzat tanıdığım yds kursuna giderek 5 ayda 70 i rahat geçen bir sürü arkadaşım var. alanda 28 derse çalışmakla bir dile çalışmayı eşdeğer mi tutuyorsunuz anlamadım?
bu arada şunu da ekleyim. yaza kadar umarım atanırsınız. ben de dahil 90+ puanlı ciddi bir kitle yds hazırlıklarında şu an ve o saatten sonra gelen ilanlarda (en kötü mayıs sonrası) mini mini birlerle rekabet etmek zorunda kalacaksınız.
merak etme dostum 28 dersi hallettiysek bir dili de rahat rahat 4-5 ayda hallederiz.
herkesin bu süreçte yds puanını alamamakla ilgili farklı sebepleri var dostum emin ol. alamadığımız için değil. yaza doğru benzer ilanlarda görüşmek dileğiyle...
bol şans... -
@duha bos konusma her basliga gelip dadanan sizsiniz.çok sükür puanlarim dq iyi. memleketin süperzekalari siz degilsiniz bi tek ajaj allah size akil fikir versin. hadi sen de dersin basina present tense var bugun
-
@beirutde
adamdaki tavra üsluba bak ya bu insanlar devlette hizmet vermeye aday..
herkesi muhattap almamak gerekiyor hata bizde
umarım herhangi bir kurumda karşılaşmayız dostum. ki bu zihniyetle senin işin zor biraz gerçekten. yds kpss den önce halletmen gereken hayata kendine dair sorunlar var gibi. samimi ve ciddi bir tavsiyemdir sana. daha da muhattap almaya gerek yok bu kafaları
yaza kadar atanmaya bak.
bol şans tekrardan... -
@duha seni her başlıkta insanlik dersi verirken görüyorum. kelim merhemi olsa önce kendi başına sürermiş. sen geldin bana sataştın. bi zahmet alakan olmayan konularda yorum yapma. nickname ini duha yapıca kemalat sahibi oldugunu sandin
-
@duha 95+ kpss, ve b seviye YDS liler varken sana laf düşmez. Sağa sola sallamaya başladın gene, 5 ayda 70 YDS alıp tokatlayacan heralde milleti. Zaten İngilizce bilmeyi de YDS ile ölçen sisteme lanet olsun. 5 ayda 70 YDS ile İngilizce biliyor sayacaklar ya hani.
-
Bakanlik sizin kadar konusmuyodur yds olayını. Siz üstünüzüde parcalasaniz adam yds isteyecekse ister, isteyemeyecekse istemez. Sizi sallayan kim.
-
-
Yds puanı olmayan arkadaşlar sizin puaniniz yoksa bunun sebebi forumdaki insanlar değil gidin başka yerde oyalanin 5 ay çalışın yds 70 alin madem o kadar kolay her forumda ayni kisiler biktirdiniz artik milleti.
-
@ginikatsayisi hazine ilan açar yds olmasın açshb ilan açar yds olmasın hep de bi bahaneleri var bunların hemen alabilirlermiş, git al o zaman elinden tutan mı var?
-
@duha kardo 89 alan puanım bir de 85 yds var. Kurtarır mı seni? Yeterli mi?
-
Yalnız buradaki sorun, bazı hazımsız arkadaşların 'YDS'den önce gelsin' demesi ile çıktı.
-
@duha, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@beirutde
tavırlarınızdan anladığım kadarıyla alandan iyi bir puan almayı beceremeyip yds ile sağa sola sataşan tiplerdensiniz.
valla bu süreçte bizzat tanıdığım yds kursuna giderek 5 ayda 70 i rahat geçen bir sürü arkadaşım var. alanda 28 derse çalışmakla bir dile çalışmayı eşdeğer mi tutuyorsunuz anlamadım?
bu arada şunu da ekleyim. yaza kadar umarım atanırsınız. ben de dahil 90+ puanlı ciddi bir kitle yds hazırlıklarında şu an ve o saatten sonra gelen ilanlarda (en kötü mayıs sonrası) mini mini birlerle rekabet etmek zorunda kalacaksınız.
merak etme dostum 28 dersi hallettiysek bir dili de rahat rahat 4-5 ayda hallederiz.
herkesin bu süreçte yds puanını alamamakla ilgili farklı sebepleri var dostum emin ol. alamadığımız için değil. yaza doğru benzer ilanlarda görüşmek dileğiyle...
bol şans...28 dersi halletmismis ayni yollardan gecmesek yicez vlla.d 4 anadersten o puani aliyosun bu bir ikincisi o dort dersi unide goruyosun iyi kotu altyapinin olmasi gerekiyo ama dil oyle degil.senin 5 ayda 70 i goren arkadaslarinin temeli vardir merak etme..
-
kusura bakmayın ama oraya buraya satasacaginiza oturun ders çalışın .Artık yds si olmayanlar sınavlara giremiyor .Bunu anlamak icin süper zekalı olmaya gerek yok .Burada kavgayı kim çıkarıyor soyleyim mi hİÇ ingilizcesi olmayıp ,asla yds puanı alamayacak olanlar .Zaten az bir temeli olan kişi , biraz yds çalışıp 60 alır.Burada gelip lak lak yapmaz .
-
@cnkmo ben temelim olduğu halde 1 yıl yds çalıştım .
-
Burda @Duha adlı arkadaşı boşuna linç ediyorsunuz onun demek istediği sadece 70 YDS var KPSS puanı düşük her ilanı YDS gelsin isteyen tipler var onları eleştiriyor yoksa KPSS 90 alan YDS 70 olan dostlarımız da var tabi ki öncelik onların onlara kimse laf etmiyor RTÜK sınavında da gördük hep KPSS puanı hem YDS puanı yüksek . Maliye sınavında da gördük ki hem KPSS hem YDS yüksek olan sayılı kişi var sırf 70 aldı diye de uzman olmayı hak ediyor diye bi durum yok aynı durum 90 KPSS alan için de geçerli
-
@ekeblad, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@cnkmo ben temelim olduğu halde 1 yıl yds çalıştım .
aynen oyle dostm kolay saniyolar bazi seyleri ben uni tercihi yaparken bile ing iktisat olmasini bu gunleri gorerek secmisim adamlar 2021 dunyasinda bu kdr mezun varken yds siz uzman olma derdindeler.guy kurum sinavlari varken zamaninizi ayirin da gorelim bakalim..