BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Öncelikle Sayıştay'ı kazanan arkadaşları tebrik ederim, sonuçlar açıklanmadan bir an önce feragatlerini verirlerse çok memnun olurum.
-
14.güne geldik 2 ay sürecek heralde
-
ne zaman açıklanacağı ile ilgili kurumu arayan oldu mu
-
@engineer01 bugun aradim komisyonun henuz bilgi vermedigini bir hafta sonra tekrar aramam gerektigini soylediler.
-
Bayram Sonrasına Kalabilir. Önceki yıllarda forum en az 50 sayfa iken bu sene 8 sayfa kimse ilgilenmiyor busene BTK ile
-
@mogut3 forumda sayfalarca konusulmasi sureci hizlandiran bir sey degil hocam. Umarim bayram oncesi olur
-
@yelloww Süreci kastetmedim, sınav sonucuna ilgi ile alakalı söyledim:)
-
inşallah açıklanır hemen, tercihler de başladı sonuca göre değişiklik yapan olurdu.
-
Bugun aradım herhangi bir gelişme yok dedıler. Bayram öncesine yetişmez muhtemelen
-
Arayıp soran arkadaş varmı?
-
@mülakatzedee Bugun aradım açan olmadı
-
bayramdan sonra
-
2019daki alımda sonuçlar sözlüden 28 gün sonra açıklanmış. Bayramdan hemen sonra açıklanır inşallah
-
@screep bayramdan once aciklanmasini umut edebiliriz o zaman hocam son alimda 28 gunde aciklandiysa
-
@yelloww valla hocam benimde umudum o yönde. Temmuzun son haftası açıklanır diye düşünüyorum
-
Bu hafta açıklanır belki
-
@mogut3 hocam size hazine maliye müfettişlikten gelmedi mi sıra ?:)
-
@kartalyürekli Bil. Müh den girdim ben
-
oradaki yedek siz değilsiniz o zaman anlamadım:)
-
@kartalyürekli benden bahsediyorsunuz. Herhangi bir kurumun mülakat sonucu açıklanmadı feragat olmadı henüz bekliyorum hocam