BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@tmrdgln hocam heyecan dediginiz her zaman var zaten . Alacaklari da bes kisi. Arkadasin dedigi gibi bu forum paylasim yapmak icin var , kimse mecbur degil orasi ayri tabi ki.
Benim de sormak istedigim Btk'ya ozgun cok yabanci oldugumuz alanlardan sorular geliyor mu ? Yardimci olursaniz sevinirim -
@yelloww, içinde söyledi: BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@tmrdgln hocam heyecan dediginiz her zaman var zaten . Alacaklari da bes kisi. Arkadasin dedigi gibi bu forum paylasim yapmak icin var , kimse mecbur degil orasi ayri tabi ki.
Benim de sormak istedigim Btk'ya ozgun cok yabanci oldugumuz alanlardan sorular geliyor mu ? Yardimci olursaniz sevinirimAlan içi alan dışı sağdan soldan. Ne olduğunu anlamadan buyrun çıkabilirsiniz dediler. Ama kurumun adaylara hem yazılı hem sözlü sınavda beni yaklaşımı super. Takdir ettim.
-
@tmrdgln tesekkurler hocam
-
@tmrdgln Teşekkürler
-
Mülakat ortalama 10 dakika sürüyor. Rahat bir ortam Kurumun başkanı yönetiyor. Girdikten sonra kendinizi tanıtıyorsunuz kısacası kurum hakkında birkaç soru işte kurum ne iş yapar nereleri düzenler vs. Fanustan tek soru çekiliyor. Gelir gider nedir? Gelir tablosu, bilanço farkları sorusu çıktı bana. Sonra da Bağlı ilgili ilişkili kurum farkını sordular. Kamu yönetimi okuduğum için sormuş olabilirler.
-
@michels27 Çok tesekkurler hocam. tahmını mulakat saatınden nekadar once orada olmak yeterli.
-
mülakatım yaklaşık 15 dk sürdü . çok rahat bi ortam var kasmayın kendiniz . eğer hobilerinize bişeyler yazdıysanız ordan soruyolar . bence avantajlı bi durum . bana üç teorik soru soruldu . son 5 dk o şekilde geçti
-
@mogut3 15-20 dakika önce olursanız yeterli hocam. Erken gidersenizde sorun olmaz girişte beklersiniz. Saatiniz gelince yukarıya çıkıyorsunuz. Saat başına 4-5 aday vermişler sırası gelen giriyor.
-
Kaç kişi var katılmayan sosyal alandan bugün
-
@adalet saat 5 e kadar 3 kişi gelmemisti
-
@merveogutcu o 3 kişi öğleden sonra gelmeyenlerdi zaten, demekki sonra herkes gelmiş
-
@kartalyürekli Hakkınızda hayırlısı olsun. Mülakat sohbet havasında gecıyor anladıgım kadarıyla
-
@mogut3 teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun . benimki genel anlamda sohbet havasıydı .
-
@kartalyürekli teşekkürler. Puan veya sıralama olmadıgı ıcın şeffaflık yok gıbı hıssedılıyor. Hayırlısı artık.
-
@mogut3 arkadaslar elınıze bır kagıt verıyorlar ad soyad ogrenım durumu falan bunları anlatıyorsunuz 1 soru cekıyorsunuz. Bana yuksek uyum nedır cıktı. Aynı zmanda encapsualtıonu sordular ıkısınıde cevap verdım. Genel anlamda mulakatım ıyıdı. Herkes için hayırlısı.
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır? Daha önce kaç günde açıklanmış araştıran biri var mı arkadaşlar?
-
@mülakatzedee 6 ay 3 ay 2 ay 13 gün açıklanma süreleri böyle. Belli Bir zamanları yok yani
-
Hocalarım benim iki sorum olacaktı, net bilen cevaplarsa sevinirim. 4b sözleşmeli büro personeli iken kurumun uzman yardımcılığını kazanırsam eğer çalıştığım yerden istifa edip btkda başlamama engel bir durum olur mu ?
İkinci sorum da bu sonuçlar açıklandığı zaman bedelli askerdeysem atamama engel bir durum olur mu? -
@screep 4b'den 4'ya geçişte herhangi bir sıkıntı yok, istifa edip dilediğince geçebilirsin, askerlik noktasında da kurum ile iletişime geçmeni öneririm, tebliğin eline ulaştığı tarihten itibaren (onlar gel hemen başla der genelde :D) maks 2 ay süren var ki bedelli şu an 1 ay bile değil... 4a'nın başına bir iş gelmez yani kolay kolay, hayırlısı olsun inş.
-
@titoizm çok sağolun hocam teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için