BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bir şey götürmenize gerek yok emin olabilirsiniz mülakattan 1 2 dk önce imzalatıyorlar.
-
Teşekkürler
-
Teşekkür ederim
-
@adalet Hocam geçmiş olsun. ne kadar sürüyor mülakat ?
-
Herkese başarılar dilerim. Mülakatlar kaç dakika sürüyor? İçerdeki havadan giren arkadaşlar biraz bahsetse keşke
-
@michels27 Önceki senelerde forum çok aktifmiş. Bu sene kimse bilgi vermiyor
-
yarın 15 te gireceğim çıkınca yazarım inşallah
-
Herkes o heyecanı yaşasın diyedir. Bu arada Herkes cicilerini giymiş gelmiş. Ankara'da yağmurlu bir hava var. Benim gibi semsiyesiz gelip metrolarda yağmurun dinmesini beklemeyin
-
@blcmert yarın 2 de giricem
-
@tmrdgln Bencilliğin kibarcası Bende persembe 5 te gireceğim tüm süreci paylasırım burada
-
@tmrdgln hocam mulakata girdiniz sanirim. Genel bilgi verebilir misiniz ? Kac kisiler, kac dakika suruyor, kac soru soruluyor ?
-
Ben söylersem moraliniz bozulur anlatılmaz yaşanır
-
@tmrdgln en azından kaç dakika sürüyor komisyonun tavrı nasıl bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@merveogutcu hocam ben bir önceki alimda girmistim mülakata konferans salonu gibi bir yerdi kurum başkanı dahil 6 ya da 7 kişi vardı sorular ise bir tane btk ile ilgili sonra fanustan soru cektiriyorlar bana iktisat sorusu cikmisti para talebini etkileyen seyleri açıklayınız şeklinde sonra uyelerden biri yine iktisat ilgili yorum soruları soruldu süre ise 10 dk falan
-
Teşekkür ederim hocam
-
@tmrdgln Birşeyler paylaşmayacaksan neden bu forumdasın. Forum amacı bilgi paylaşımı... Kendin faydalan ancak başkasına bilgi paylaşma.. Bencil..
-
@merveogutcu 10 dk civarı
-
@mogut3 sana cevap vermeyeceğim uyanık. Paylaşım yaptım ya şemsiye alın diye bundan büyük iyilik.
-
@merveogutcu cidden heyecanızı calmıyım diye paylasmadım yoksa bir numara yok. Ama zorluyor. Benim kötü geçti belki bana öyle gelmiştir. Sonuç olarak gecen senelerle aynı kendini tanıt fanustan soru çek cevapla. Bu kadar.
-
Bu arada evrak falan goturmeyin orda hazır evrak bir imza atıyorsunuz engelim yok adli sicil yok diye