Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Max 100 lira olmalıydı çoğumuz işsiz insanlarız bu nedir ya
-
Katılmaya hak kazanan arkadaşlar telegram grubu kursak iyi olur
-
50 soru. %70 Alan bilgisi. %30 Gkgy. 35 soru alandan 15 soru gkgy'den. Alan bilgisi İİBF için 24 tane konu var. Sanıyorum iktisat muhasebe maliye gibi konulardan 2'şer tane diğer kalanlardan ise 1'er tane soru gelir. Gkgy 15 soru dağılımı da tarih ve Türkçe ağırlıklı olur gibime geliyor. Soru sayısı az konular çok. Samanlıkta iğne aramak bir nevi. Üniversitelerde ÖSYM gibi değil marjinal sınav yapmayı seviyor malum. Absürd sorular sorabiliyorlar. Hayırlısı olsun ne diyelim. En azından başarılı olma şartı 70 değilde 60 olsaydı bukadar az soruda bir tık daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
-
İtiraz edelim belki toplu şekilde itiraz edilirse dikkate alırlar 380 nedir ya şehir dışından gelecekler için sınavın min masrafı 1500 yazık gerçekten yazık !
-
itiraz edelim bence de parayı yatırmayanların yerine takviye yapsınlar bide 89.69 ile kaldık.
-
@lion Yıldırım Beyazıt mı daha saçma ve yanlış soru hazırlar akusemmi ? Kurumun soru hazırlama beceriksizliği de düşündürüyo daha önce yapmış olduğu sınav var mı akusemin
-
Diğer bir husus ise sınavın 70 dk oluşu. Bari düz 100 dk olsa idi. Sınava girecek kişi sayısı altı üstü nekadar sanki. Neden zamandan kısıyorsun. Mesleki sınav bu nihayetinde.
-
Kesinlikle itiraz etmeliyiz 380 lira çok yüksek
-
Alandan 35 soru çok az. Kurum mevzuatı ve hukuk iktisat maliye muhasebe ağırlıklı olup bazı konulardan hiş soru gelmemesi gibi bir şey olur mu acaba. Cidden çok ilginç bu kadar konuya 35 soru.
-
İşin garibi alacağın 10 kişi zaten. Ne bukadar yüksek tutarda bir sınav ücreti belirle ne de milleti üniversitelere bulaştır. Sürecide bu şekilde uzatma. Konularıda bu şekilde yığma. Yapacağın şey bakanlık olarak direkt sözlü sınava çağır yap güzelce yarım saat sınavını mülakatıda aradan çıkart. 1 ay sonra ilan et kazananları. Böyle az sayıda alımda bu şekilde olması daha akla yatkın. Sayı çok olur evet sınav olsun. İç işleri adalet bakanlığı bu şekilde yapıyor. 10 kişilik kadro için bunca işe gerek yok.
-
@happy-0 Ben cimerden yazdım ancak sadece benle olmaz,herkesin tepki göstermesi lazım.
-
Ya cimere yazın da ya bakana veya tivit bişeyler atın
380 tl nedir ya
Ayıptır -
Bakanlığı arayalım direk 50 soruluk sınav için 380 TL asla kabul edilemez bir rakam
-
@lion %70alan %30gky sizin tahmininiz mi ben göremedim ilanda:/
-
@kubizm-m bakanlığın verdiği ilk ilanda yazıyor.
-
@lion tamam teşekkür ederim gözden kaçırmışım sanırım, kolay gelsin
-
@happy-0 hocam bence tüm konulardan soru gelir çünkü ticaret bakanlığı denetmen yardımcısı ilanında belirtilmiş bazı konulardan soru gelmeyebilir diye öyle bir şey olsa belirtilirdi diye düşünüyorum
-
arkadaşlar günaydın yanlış görmediysem bu 380 tl geri verilmeycek dimi sınavı geçemeyenlere ?
-
Arkadaşlar ankara üniversitesi soru tarzı nasıldır daha önce tecrübesi olan arkadaşlar var mı ?
-
cimere başvurumu yaptım arkadaşlar sizlerde yapın, astronomik olan sınav ücreti kabul edilemezdir.