Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
BTK sınav saati ve yeri belli değil ki
-
"Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını duyurdu." bizler de hala hakkımızla aldığımız puanla 10 kişilik yere girebilmek için 380 tl sınav ücretini tartışalım.
-
Arkadaşlar not paylaşımları ya da bilgi paylaşımlarınızı buradan da yapar mısınız? Faydalı bilgiler paylaşarak sınav odaklı paylaşımlar yapmayı öneriyorum. Örneğin, kamu yönetimi ile ilgili derslere hangi kaynaklardan bakmamız gerekiyor?
Buradan sonrası nasip. Girdiğim ve elendigim pek çok sınav oldu. Aylar sonra burada listedeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Nasipte olan olur olmayan olmaz kafasındayım artık. Başka türlüsü psikolojik olarak zarar verici oluyor. Listede olan herkesi tebrik ederim. Yazılı için iyi çalışmalar. -
@asimetri kardeşim sınav görünen o ki çok spesifik olacak. 50 soruluk bir dolu ana dersin ve konunun olduğu bir sınavda neyin nereden çıkacağını kestirmek çok zor. Birdd işin içine bakanlığın mevzuatı girince işler biraz daha karışıyor. Sınavı ÖSYM yapsa yine onun soru tarzını sevdiği konuları falan adaylar az çok biliyor fakat burda böyle bir durumda yok. Dolayısı ile her birinden birer demet bakıp ya nasip demekten başka bir çare yok gibi. Sınav ücretinin fazla oluşu btk sınavı ile çakışması ve olası kaymakamlık mülakatlarının açıklanması ile 200 kişiden takriben 50 kişiye yakını sınava girmeyebilir. Geriye 150 kişi kalır. 150 kişiden ise 40 tane 70 puanı geçip sözlü mülakata kalacak kaç kişi çıkar bilinmez. Velhasıl her yönü ile farklı bir sınav olacağa benziyor. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@lion memurlar nette sınav ücreti 380 tl olduguna dair
Haber olmuş
Yorumlarla tepki gösterilebilir -
Kaymakamlığı kazanıp bu sınava girmeyecek olan var mıdır acaba? Malum p29 puan türü vardı.
-
@lion taban puanlar açıklandıktan sonra feragat eden olursa tekrar taban puan hesaplanma şansı var mı ?
-
@ilhannn00 sanmıyorum kardeşim. Daha önce başka kurumlarda da böyle bir uygulama olmadı sanırım. İlk liste baz alınır.
-
Bu ücret sınav giriş ücreti. Girip de kazanamayınca niye geri versin
-
Ticaret Bakanlığı kazanamayanlara ücreti geri vermiyor. Sınava girmeye hak kazanamayanlara geri veriyor ikisi farklı şey.
-
Kaymakamlık listesinde guy listesinde olanlar da varmış guy puanını 48 baz aldığımızda bu kişilerin p 23 ü de yüksektir listede olabilirler geliyor bana
-
Arkadaşlar herkese merhabalar, merak ettiğim iki husus var, konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Birincisi, Kurumun kendisi ve çalışma alanıyla ilgili. Kurum nasıl bir kurum, çalışma şartları, yoğunluğu, kariyer olanakları, çalışan profili vb.
İkinci merak ettiğim husus, çalışma yeri ile ilgili. Bu ilan Merkez uzmanlığı olmakla birlikte ileride taşraya geçilebiliyor mu, İl Gençlik ve Spor Müdürlüklerinde uzman olarak istihdam edilebiliyor muyuz burayı kazanırsak, bunu merak ediyorum.
Vaktini ayırarak deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. -
@meursault kardeşim benim okuduğum kadarı ile eğlenceli bir merkez uzmanlık gibi duruyor. Eğlenceli den kastım rutin bir iş değilde aktivitelerin olduğu yurtdışı imkanlarının olduğu ve dinamizmi yüksek bir meslek gibi. Tabii diğer bakanlıkların merkez uzmanlıklarına nazaran diyorum bunu. Çalışma yeri konusuna gelince 3600 ek göstergeli bir meslek. Bakanlık merkez birimlerinde istihdam edilmek üzere alınmakta. Çalışma yeri Ankara.
-
BTK ve buna girecek olan var mı?
-
@lion Teşekkür ederim hocam. Yalnız ileride Merkez'den Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gibi taşra bölümlere geçiliyor mu, yani taşrada uzman istihdam ediliyor mu acaba, bilginiz var mı? Yoksa hep Ankara mı?
-
@pijamalıhakim aynı gün ancak farklı saatlerde olduğu için ben ikisine de girmeyi düşünüyorum.
-
@merveogutcu sizce yetişebilir miyiz acaba ?
-
@qalimer0 yani btk geçen seneki gibi 50 soruluk test olursa yetişiriz. Btk 10.30 da başlıyor. Gsb ise 14.00 da başlıyor.
-
@pijamalıhakim Ben ikisine de girmeyi düşünüyorum
-
Sınav usulü geçen sene olduğu gibi 50 soruluk test bir sınav.