Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@roses her birinden 1 er kalem gelir. Mevzuat için diyorum. Tahminim bu yönde.
-
@lion ben ödemeyi de yaptım kayıt olunca.
-
Ben ödemeyi 12 taksit yaptım. 50 TL vade farkı geldi ama olsun. Banka kendisi teklif etti tek çekim çekiyor yoksa bende yapiverdim. Sınav du 430 TL.
-
Listede olup girmeyecek olan var mı?
-
@pijamalıhakim ben listedeyim fakat girmeyeceğim.
-
@pijamalıhakim ben de girmeyeceğim
-
Ben bu sınavda takriben 20 kişi kadar firenin olacağını düşünüyorum.
-
@pijamalıhakim ben de her bir soru icin o kadar konuya bakamayacagim. 380 lira vermeye deger mi kararsizim acikcasi
-
@yelloww gerçekten çok dağınık konu dağılımına sahip bi sınav...
-
Sınav bence "saldım çayıra mevlam kayıra" "ya herro ya merro" "demirden korksak trene binmezdik" tadında olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Umarım gönlümüze göre olur.
-
İkisi gayet iyi geçen, birinin kurum sınavında 2. olduğum 3 tane mülakattan elendim. Zira sınav eleme lüksümün olmadığı açık. Her yolunu denemeye çalışıyorum. Belki bu da olmayacak ama denemek zorundayım. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartların farkındayım ama bu zamana kadar verdiklerimizin yanında 380 lira bir şey değil.Şahsi fikrim bu yönde. Sınavda herkese başarılar diliyorum.
-
Başvuru ekranında hata alan oldu mu acaba
-
Arkadaşlar insanlar bu başvuruları yüksek puanları olduğu halde bir iki puanla kaybediyor. Başvurulardan önce başvuru sayısı ve puanlar hakkında konuşurken bir kaç kişiydik şimdi bakıyorum herkes sınava girmeyeceğiz diye sıraya girmiş. Ne diyeyim Allah işinizi rast getirsin.
-
@ilhannn00 ben gireceğim inşallah ama girmeyenleri de anlıyorum 380 TL çok yüksek bir ücret ve sınav konuları çok geniş her şeyi eklemişler
-
@happy-0 Hocam başarılar diliyorum. Sınav konularının çok geniş olduğunu herkes biliyordu. Bu sene bize mi denk geldi bilmiyorum insanlar her başvuruya başvuruyor her başvuruda da gitmeyen kesinlikle oluyor. A kadrodakilerin günümüz şartlarında bir yere başvurup gitmemesinin bence hiç bir bahanesi olmamalı.
-
@ilhannn00 hocam ben de kararsiz kaldigimi belirttigim icin uzerime alindim acikcasi. Ancak inanin iski mufettisligine puanim yettigi halde usenir de gitmezsem diye basvurmadim. Ama bazen a grubunda ongormedigimiz durumlar olabiliyor ne yazik ki
-
Sınav konularının genişliğinin 50 soruluk bir kısımda bu kadar daraltılacağını ve 380 TL sınav başvuru ücreti olacağını kimse öngöremezdi ben sınava gireceğim ancak listeye girdikten sonra sınav şartların fahiş şekilde tersine dönmüş olması sınava girmeyecek arkadaşlara haklılık payı verir. Bu nedenle bu başlık bu konuda isyanın yapılacağı bir yer olmayacak kadar farklı bir başlık.
-
Basvuru hata veren oldu mu arkadaslar
-
Ödeme ekranına yonlendirmiyor
-
İlk gün bir sıkıntı yoktu. Bugün sanırım hata vermiş. Gece deneyin birde. Son güne koymayın arkadaslar.