Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sınava birçok kişinin gelmeyeceğini düşünüyorum. Başvurumu bugün yaptım. Özelde çalışıp kendi paramı kazandigim hâlde gerçekten o parayı yatırınca ağırıma gitti.. hele ki aileden yardım alan arkadaşlarım için çok çok zor oluyor.
-
Bu sınava kaç kişinin gireceğinin puanın düşük kapatması açısından etkisi olabilir. Ancak bu kadar geniş konu kapsamıyla zaten baraj 70 in üstüne çıkmaz zannımca.
-
Bitti kardeşim. Para yatıranlara sınav giriş belgesi yayımlayacaklar 17 Mart'ta.
-
@talisca06 şimdi sınava gelmeyen sayısı ciddi anlamda fazla olursa. Misal 50 kişi girmedi. 150 kişide 40 kişinin içine girmek için mücadele edilecek. Barajın 70 olması ve konuların yoğunluğunuda hesaba katarsak mülakat kontenjanı dahi dolmayabilir. Yani 70 barajını geçen 150 kişide 35 kişi gibi. Esasen şans yüksek 150 de 40'ın içine girmek anlamında fakat baraj 70 değilde 60 olsaydı veyahut standart sapma uygulansaydı işte o zaman iyi olurdu. Sanıyorum en son alımda 76'da kapatmış tabii o zaman ki sınav formatı ve puan türleri farklı idi. Bakalım 70-74 bandında kapatması olası gibi. Bu da 50 soruda 35/37 doğru yapanın mülakat görmesi demek.
-
@lion Evet hocam mantıklı duruyor . 50 kişinin gelmemesi de sürpriz olmaz bence . Ama tabi merkez kadro olması nedeniyle herkes varını yoğunu koyup girebilir.
-
40 kişinin mülakata kalması da 10 kişininde mülakata kalması bir anlam ifade etmez ilana çıkılan kadro sayısını doldurmayan kurumlar çok oldu
-
@lion 19 değil miydi
-
Bir sorum olacak arkadaşlar bu sınav ücretini başka kurumlar da istiyor mu? Kurumlar ücreti neye göre belirliyor yani akıl alır gibi değil. Diğerleri kaç tl olarak belirliyor mesela?
-
@ferhunde bilmiyoruz neye göre ama ticaret bakanlığı denetmen yardımcılığı alımında 100 lira ücret istendi
-
@ferhunde "Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir.
Sınav ücreti, pandemi şartlarından dolayı bina ve salon sayısı, sınavın gerçekleştirilmesini sağlayan bina, salon ve güvenlik görevlileri sayısındaki artışlar ve toplam maliyetin sınava girecek aday sayısı(500)’na bölünmesine göre belirlenmektedir." yaptığım başvuruya bu şekil cevap geldi
-
@nurkse06 @prime1793 teşekkür ederim
-
@nurkse06 Bana da aynı cevap geldi. Gerçekten baya masraf yapmışlar kalem bile vermeye zahmet etmeyerek.
-
@miyopkeynes kalem kendimiz mi getirecek mişiz
-
@pijamalıhakim Tabii ki de biz götüreceğiz. 380 TL karşılamaz çünkü !
-
Rotring dağıtacaklarmış asjajaj
-
@lion ben henüz kurumsal mevzuatlara bakamadım, normal dersleri hala bitiremedim. Siz ne durumdasınız arkadaşlar? Tahminen kaç soru gelir kpss müfredat dışı mevzuattan?
-
Mevzuatın her birinden birer kalem gelir bence. Oraya yazdıkları bütün konulardan enaz 1 soru gelir kardeşim. Mevzuat içinde böyle düşünüyorum.
-
Türk siyasi tarihinden falan 1 soru gelecek sanırım koca siyasi tarihe nasıl çalışcaz arkadaşlar:( siyaset bilimi falan da öyle bu derslerden alt yapımızda yok ki belki eski bilgilerle tuttururuz diyelim
-
@gece-0 hocam inkilap tarihini genel hatlarıyla bilin bir de 1945 1985 arasını genel hatlarıyla bilseniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum sınava az kaldi ancak yetişir inşallah denk gelir çalıştığınız yerden
-
@prime1793 inşallah muhtelif kısım şansa kaldı artık teşekkürler